Meidän kodin kylpyhuone

3. syyskuuta 2014Hyvää huomenta ihanat!


Tänään on niin hyvä päivä. Elämä alkaa vihdoinkin kukoistamaan ja fiilikset alkaa olemaan hyvät! Joskus sitä pitää kokea negatiivisia juttuja, jotta voi ja osaa arvostaa kaikkia positiivisia juttuja enemmän. Odottavan aika on pitkä, mutta hyvää lopputulosta odotellessa. Sisustusjututkin alkaa taas nostamaan päätänsä ja innostus uudistuksiin alkaa kerääntymään omaan kroppaan takaisin. Viimeiset kaksi viikkoa ovat olleet minulle hieman raskaita ja tämän takia sisustusjututkaan eivät ole oikein maistuneet. Yhdessä vaiheessa mietin jo, että joudunko pitämään pientä blogitaukoa ettei juttuja tarvitse väkisin alkaa kirjoittamaan ja samalla huonontaa juttujen tasoa. Vähemmän on enemmän. Mutta siihen ei onneksi tarvinnut mennä, vaan nyt blogini lähtee taas uuteen kukoistukseen ja juttuja tulee normaaliin tahtiin, ainakin yritän pysyä normaalissa tahdissa.

Tänään olisi vihdoinkin aika antaa meidän kylpyhuoneen esiintyä täällä blogissani. Kylpyhuoneemme sijaitsee tietenkin saunan yhteydessä, jota vilauttelinkin täällä pari viikkoa sitten. Kylpyhuoneemme on sisustuksen osalta hyvin kesken. En ole yhtään kerennyt panostamaan kylpyhuoneen rauhalliseen tunnelmaan. Haussa olisi siis tiettyjä sisustusjuttuja, mutta ne tulevat eteen sitten kun kerkiävät. Miten se onkaan, että kylpyhuone on yleensä se viimeinen paikka mihin jaksaa panostaa? Johtuuko se siitä, että kylpyhuone on yleensä vieraiden katseilta piilossa? Tällöin kylpyhuoneen voi jättää hieman myöhemmäksi sisustuslistalta? No minä voin myöntää, että näin kävi, mutta nyt otan itseäni niskasta kiinni.


Kylpyhuoneemme väritys on valkoinen ja hieman beigehtävä. Seiniltä löytyy korkeakiiltoista valkoista isoa laattaa ja lattiatasolta taas greigen väristä 10 x 10cm laattaa. Aluksi olin ajatellut, että lattiamme saisi myös olla valkoinen, mutta nyt olen oikeastaa todella tyytyväinen, että valitsimme hieman väriä tähän tilaan. Tekstiileinä olen käyttänyt wc-pöntön edessä vaaleanpunaista mattoa ja seinällä roikkuvat meidän perheen Lexingtonin pyyhkeet. Lattian matto on pysynyt hyvin kuivana vaikka käytämme kumpaakin suihkua. Vesi ei valua suihkun aikana yhtään matolle.
Wc-pöntön taustatasolle olen asettanut kirkkaita Iittalan Kivi-tuikkuja, joissa on ihanaa polttaa kynttilöitä ja samalla käydä suihkussa pelkässä kynttilänvalossa. Nämä on näitä pieni arjen juttuja, joista pitää nauttia täysin rinnoin. Suihku kynttilänvalossa, saunassa käynti lasten nukkuessa ja musiikkia samalla kuunnellen. Voisiko syksystä paremmin nauttia, kun ottaa hieman iltaisin aikaa itselleen ja napsauttaa saunan päälle ja käy saunassa pimenevässä illassa?

Tämän pienen arjen avautumisen myötä haluan toivottaa kaikille oikein ihanaa päivää! <315 kommenttia

 1. Kiva kuulla että on parempi päivä. Niin se vain on että ikävät ja raskaat asiat kuuluvat valitettavasti myös elämään. Olisi hienoa kun osaisi nauttia joka päivä niistä hyvistä asioista mitä on, perhe ja ystävät ovat ne kaikista tärkeimmät asiat. Kaunis kylpyosasto sinulla. Mukavaa päivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana Lisa! <3 Kyllä olo paranee kun asiat alkavat selviämään :)

   Poista
 2. Kylpyhuone on kiva, pohjaratkaisulta todella järkevän oloinen. Tekstiileillä ja kynttilöillä tilastaa saa vielä kauniimman ja suihkuhetket ovat varmasti todella ihania ja nautinnollisia. :) Mutta yksi asia pisti silmääni, olet huippu bloggaaja ja tykkään blogistasi todella paljon, mutta hyi yöks tuota kylppärin lattiaa, onko laattojen välisaumat noin likaiset oikeasti vai näyttävätkö kuvissa vain? Ei ole kauhean kauniita kuvia kun ainakin tänne ruudun toisella puolelle näyttää likaiselta eikä sovi oikein tähän kastiin, sillä muut sinun kuvat ovat juuri täydellisiä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pahoittelen, mutta saumat eivät ole likaisia vaan valo tulee pahasti kuvaan kun ylimääräistä valoa ei ollut tarjolla. Lupaan parantaa taas ensi kerralla ;)

   Poista
 3. Hyvältä näyttää ja tulee varmasti hyvä lopputulos sitten kun tulee valmista :-)

  VastaaPoista
 4. Minkä värinen sauma lattiassa on? Välillä näyttää vaaleasta ja välillä tummalta vai onko lattia todella noin likainen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sauma on todella vaalea ja se on valitettavasti valon vika, kun sauma näyttää eri kuvissa eri paikoissa noin tummalta. Meillä kellertävät valot ja vain yksi pikkuikkuna kylppärissä niin valo ei nyt auta asiaan :/ Ei siis ole yhtään likainen! :D

   Poista
 5. En kyllä tiedä miten kylppäriä voisi sen kummemmin sisustaa :-) Joten jään odottamaan lopputulosta ja keräämään ideoita täältä.

  VastaaPoista
 6. En ole ihan varma tuliko äskeinen viestini, mutta kokeillaan uudestaan :D Kyppäri on siis nätti ja tunnelmallinen. Tosin oma silmä kaipaisi hieman väriä ja kontrastia, jota ehkä saisi maton vaihtamalla tummemmaksi sekä samoin tuikut. Mutta makuasioitahan nämä ovat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä on makuasioita ja juu muutosta on tulossa. Nyt mennään näillä vanhoilla jutuilla, mutta heti kun saan uudet jutut hankittua niin muutosta luvassa! :)

   Poista
 7. Mitäs tänne kylppäriin kuuluu? Onko tullut jotain uudistuksia?

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.