Olohuoneen harmaat verhot syksyyn!

7. syyskuuta 2014Viimeistä viedään eli tämän viikon viimeistä päivää. Ihana viikonloppu takana ja tänään se vielä vain paranee. Blogillekin olen antanut tällä viikolla enemmän aikaa ja yrittänyt päivittää sitä vanhaan tyyliin. Huomaan, että viikkomme on nykyään kiireisempi kuin aikaisemmin ja vielä kiireisemmäksi sen tekee illoista minun tanssitreenit, joita minulla on viikossa 5-6 kertaa. Kiirettä siis pukkaa ja esitystäkin on tiedossa muutaman esityksen verran eri paikoissa, joten nyt ei voi löysäillä vaan pitää jaksaa treenaa ja treenaa, hieman myös unissa. Tanssi on noussut elämääni niin suureksi jutuksi, että välillä on käynyt mielessä fiilis jos jättäisin bloggailun vähemmälle ja keskittyisin omaan hyvinvointiin ja tanssin tuomaan hekumaaliseen fiilikseen. Tuntuu, että päivän tunnit ei riitä kaikkeen. Eli kiirettä pukkaa, mutta katsotaan nyt mitä tässä tulee hyvässä mielessä tapahtumaan.
Kuluneen viikon aikana olen toteuttanut muutaman toivepostauksen ja tänäänkin olisi vuorossa yksi sellainen. Ensimmäisen kerran kun esittelin uuden kotimme syksyisen ilmeen, sain muutaman kyselyn olohuoneessa olevista harmaista verhoista. Nyt olisi vuoro vastata verhokyselyihin yhden postauksen verran. Valkoiset verhothan on jo kauan aikaa oleilleet meidän ikkunoissa, jo vanhassa asunnossakin. Vaaleat verhot ovat Stockmannin Villa-sarjan silkkiverhot ja nämä uudet harmaat silkkiverhot olen ostanut Vantaan Cobellosta. Ne ovat ja 100% silkkiä ja ovat hyvin paksut. Näin ne tuovat myös peittävyyttä enemmän ja pimentävät. Ihastuin näihin verhoihin samantien, kun ne aikoinaan Cobellosta bongasin. Olin jo aikaisemmilla käynneillä ihaillut verhoja, mutta jättänyt ne joka kerta myymälään. Kesällä kun vierailin taas myymälässä, huomasin verhojen olevan poistossa, joten kotiutin kaksi kappaletta verhoja harmaan värisenä kotiimme olohuoneeseen.
Verhot saavat roikkua olohuoneessa nyt syksyn ajan ja katsotaan annanko niiden olla olohuoneessa koko talvenkin kevääseen asti vai onko verhot syksyn ihastuttajat. Nyt olen erittäin tyytyväinen olohuoneemme tekstiileihin ja jos haluaa taas vaaleampaa ilmettä niin voin sijoittaa verhot väliaikaisesti johonkin muuhun huoneeseen. Miltäköhän ne näyttäisivät makuuhuoneessamme..? ;)

Oikein ihanaa sunnuntaita!


14 kommenttia

 1. Tyylikkäät ja ylelliset - tykkään!

  VastaaPoista
 2. Näyttää todella tyylikkäältä ja seesteiseltä. Ai sä tanssit! Mukava lukea aina välillä tällaisia pilkahduksia elämästä :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mä tanssin 6 kertaa viikossa ja voisinkin joskus siitäkin aiheesta kirjoittaa jos ihmisiä kiinnostaa :)

   Poista
 3. Tooosi hienot verhot. Mittakin näyttää just sopivalta. Paljonko nuo verhot roikkuu cm:ssä lattialla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Verhot roikkuu lattialla n.7cm pitkinä. Itse en halua lyhentää verhoja, koska jos haluan vaihtaa ne toiseen ikkunaan, olisi mitta lyhennettynä väärä kun tanko on eri korkeudella esim. makuuhuoneessa :)

   Poista
 4. Tuohon sun ajankäyttöpohdintaan: Do what you love, love what you do! <3 Ihan hyvällä omallatunnolla :)

  Ja nuo tummemmat verhot tuo kivaa kontrastia, näyttää tosi hyvältä!

  VastaaPoista
 5. Meinaatko pitää nuo verhot tolla lailla lattialla vai lyhentää ne?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meinaan pitää noin :) Itse en halua lyhentää verhoja, koska jos haluan vaihtaa ne toiseen ikkunaan, olisi mitta lyhennettynä väärä kun tanko on eri korkeudella esim. makuuhuoneessa :)

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.