Taka- ja etupihan päivitystä!

29. syyskuuta 2014Takapihallamme on tapahtunut pikkuaskelin otettuja muutoksia parempaan suuntaan. Myös etupihamme näyttää hyvin erilaiselta sitten viime näkemän. En varmaan olekaan koskaan ottanut sen enempää kuvia etupihastamme. No, tänään paneudumme postauksen ajaksi kummallekin puolelle taloa. Takapihalla näytti viimeksi terassin osalta jo aika hyvältä. Keskeneräisiä juttuja oli jäljellä ja nyt olen saanut muutaman keskeneräisen tehtävän rastittua pois listalta. Enpä olisi aikoinaan uskonut, kuinka älyttömän paljon tunteja kuluu pihan laittamiseen. Oma fysiikka on ollut tanssituntien jäljiltä hieman väsynyt, joten pihatyöt on tuntunut vielä rankemmilta. Olenkin ottanut itselle tavoitteeksi tehdä päivässä aina tunti kerrallaan töitä. 
Etupihallemme ilmestyi yksi päivä kaksi isoa sepelikasaa, jotka koostuivat yhteensä neljästä kuutiosta vaaleaa sepeliä. Siitä sitten samantien lapio käteen, kottikärryt parkkiin ja eikun lapio heilumaan. Tunnin sitä todella jaksoi sepeliä siirtää ja kärrätä paikasta toiseen, sitten iski väsymys ja kroppa huusi taukoa. Muutaman päivän aikana kasat pienenivät ja hävisivät, ja meidän talon reunusta täyttyi uudesta vaaleasta sepelistä. Myös terassin reuna ja alaosa saivat sepelipeiton, jonka levittämistä jatkan jo tänään. Sepelin tilasimme paikalliselta kalkkitehtaalta ja luultavasti joudumme tilaamaan vielä lisää. 
Myös etupiha on muuttunut kivituhkasta uudeksi kerrokseksi kivituhkaa. Etupihamme oli nimittäin hyvin epätasainen ja kunnon "perunapeltoa". Uuden kivituhkan ja tasoituksen ansiosta etupiha näyttää nyt hyvin erilaiselta ja vihdoinkin tasaiselta. Nyt odotamme lumen tuloa, joka tulee painamaan maaperää vielä matalemmalle. Päällystystyöt jätämme siis suosiolla ensi kevääksi, jolloin hommaa pukkaa pihalla enemmänkin. Nyt siis etupiha ja autokatoksen pohja on valmistumassa.4 kommenttia

 1. Näyttää upealle ja hienoa työtä ootte tehneet :) mutta yhtä asiaa mä kyllä mietin? Miten tyttöjen kanssa onnistuu tää kaikki? :) itsellä yksi ihana puolitoista vuotias ja pintaremontinkin tekemin hankalaa kun aika ei tunnu riittävän :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tämä kaikki on ihan hienosti onnistunut. Toinen valvoo tyttöjemme tekemisiä sisällä ja toinen tekee hommia ulkona. Sitten vaan vaihtoa aina välillä niin hyvin homma etenee :)

   Poista
 2. Hei! Tämä kysymys ei nyt liity tähän postaukseen, mutta muistatko millä sävyillä olette maalanneet seinänne? Onko teillä sekä valkoista, vaaleanharmaata että lilahtavan harmaita sävyjä seinässä?

  Kiitos jo etukäteen! ��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä joo. Nuoremman tytön huone Tikkurilan Mulperi ja olohuone/keittiö Tikkurilan V481.

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.