Takapihan terassi valmis!

8. syyskuuta 2014
Jihaa! Kesä lähestyy loppuaan ja meidän terassi on vihdoinkin valmis! Tai no.. valmis ja valmis. Ihan pikkuriikkisiä detaljeita puuttuu, mutta pääasia on, että terassi näyttää ja tuntuu valmiilta. Otti se muuten aikaa, melkein 3kk epäsäännöllistä rakentamista ja nikkarointia. Mieheni totesi aikoinaan, kun terassin laajennusta aloitettiin, että eihän tuohon terassin laajennus tule viemään kuin pari viikkoa aikaa. Pari viikkoa venyi kuukaudeksi ja lopulta kuukausi venyi melkein kolmeksi kuukaudeksi. Aikaa oli hyvin rajallisesti käytettävissä ja hyviä tekosyitä tuli keksittyä miksi nyt ei voi mennä terassia rakentamaan ;) Mutta nyt! Nyt se alkaa olemaan vihdoinkin valmis!!


Terassimme laajentui siis kokonaan talomme takapihaosion levyiseksi. Alunperin taloomme kuului pieni terassin pätkä, joka löytyy takapihan katon ja katoksen alta. Olimme jo alusta asti päättänyt laajentaa terassimme paljon suuremmaksi ja tartuimmekin haasteeseen sormet syyhyten. Sitä kun ei ole koskaan tullut rakennettua mitään, niin tuo aikataulutus ja hommien eteneminen ei ollutkaan ihan sitä mitä itse oli kuvitellut. Myös muut projektit pukkasi samaan aikaan päälle, joten homma venyi. Matkalla tuli pari (gröhöm muutama) laskuvirhettä ja tavara loppui yllättäen kesken. Ei ole ollut siis helppo juttu tämä terassin rakentaminen meille, mutta ollaan hyvin tsempattu.


Seuraavaksi meillä olisi tänään ja tällä viikolla ohjelmassa terassin alle soran levittäminen ja nurmikon poistamista terassin edestä. Haluan laittaa terassin eteen soraa koristeeksi ja näin poistan hieman nurmikkoa ja korvaan sen soralla. Hommaa riittää siis ja rikkaruohot + nurmikko saavat kyytiä! Sen jälkeen terassi saa vielä viimeisen viilauksen eli kiinnitämme päätylaudat kiinni sivuille ja eteen, jolloin terassin alle ei näe nurmikolta.


6 kommenttia

 1. Hyvältä näyttää :)

  VastaaPoista
 2. Kivalta näyttää tosiaan ja nyt on paljon oleskelutilaa! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt on tilaa missä olla ja viettää ihania kesäpäiviä!

   Poista
 3. Kaunis terassi! Hymyilin kun kerroit tuosta suunnitellusta ajankäytön ylityksestä. Teemme juuri omaa terassiamme ja olemme saaneet päällilaudat laitettua, vielä uupuvat portaat ja sivulaudat vallan. Heinäkuun aikana ajattelimme sen pikaisesti rakentaa. Jaa-a. Koskahan se olisi oikeasti valmis. Mutta lapsiperheen arki se vain vie välillä mehut ja ajan joten ollaan hienosti molemmat tsempattu kaiken sen ohella! Saatte vielä nauttia näistä lämpöisistä syyspäivistä terassilla!

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.