Toivepostaus: Lene Bjerren hopeinen hevonen takan päällä

5. syyskuuta 2014It´s friday, perjis, viikonloppu, fredag, ihana viikonloppu edessä! Meidän kaupunkiin on perinteisesti saapunut tivoli ja sinne mekin matkaamme tyttöjemme kanssa. Viime vuonna vanhempi tyttömme pääsi ensimmäistä kertaa tivoliin ja siellä olevaan heppakaruselliin ja tänä vuonna olisi luvassa sama tapahtuma nuoremman pikkusiskon kanssa. Toivottavasti vaan säät suosisivat tivolia ja markkinoita niin olisi mukavampi viettää päivää nauttia siitä. Mutta ennen sunnuntain tivolia vietämme hyvin ansaittua tyttöjen iltaa meidän kotona lauantaina. Nyt jos koskaan tämä tyttöjenilta tulee erittäin tarpeeseen ja omien parhaiden kavereiden seura on parasta lääkettä huonoon fiilikseen. Hyvää ruokaa, hyvää juomaa ja parhaiden tyttöjen jutut, voiko sitä enempää toivoa ja pyytää..
Mutta sitten mennään asiaan eli muutaman lukijan toiveeseen esitellä täällä blogissa muutaman kerran takan päällä vilahtaneen kromisen hevosen. Hevonen hypähti minun mukaani asuntoautoreissultamme Tampereelta yhdestä sisustusliikkeestä. Ihastuin hevoseen samantien ja kun näytin sitä tytöillemme, hekin pitivät siitä todella paljon. Hevonen on Lene Bjerren sisustusvalikoimasta ja on aika korkea, n. 25cm löytyy korkeutta ja hevonen on aika painava. Tyttöjen leikkeihin sitä ei voi antaa vaan heppa on ihan koristeeksi tarkoitettu.
Lene Bjerren syksyn kokoelmasta on ainakin ennen löytynyt myös pienempi samanlainen keinuheppa-tyylinen koriste ja sitä nyt yritänkin itse bongailla, jos se vaikka tänäkin vuonna löytyisi syksyn/joulun/talven kokoelmasta. Haluaisin hankkia kaksi pienempää hevoskoristetta juuri meidän tytöille, jotka voisi ripustaa esimerkiksi joulukuuseen. Sitten kun tytöt muuttavat joskus20 vuoden päästä pois kotoa, voisin antaa koristehepat heidän mukaan muistona ensimmäisistä jouluista joita he ovat yhdessä viettäneet <3 Toivottavasti onnistuisin kyseiset pikkuhepat jostain bongaamaan ja jos sinulta ne löytyy turhana kaapista niin minulle niitä voi tarjota. Kyseessä on juuri Lenen kokoelman hevoset.
Oikein ihanaa viikonloppua kaikille!


10 kommenttia

 1. Meilläkin tiedossa tyttöjen iltaa, ihanaa! <3 Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin ihanuus :) Teillä oli varmasti yhtä hauskaa!

   Poista
 2. Löytämäsi hevonen on aivan ihana! :) Olen lukenut blogiasi parisen vuotta ja seurannut rakennusaikaanne mielenkiinnolla. Todella mukava blogi. Saitte mahtavan kodin, joka on ihanan tilava, etenkin keittiö/olohuone yhdistelmällä. Kysyisinkin, mikä on sisämitta keittiön ja olohuoneen välillä (Keittiön ikkuna seinältä, olohuoneen ikkunaseinään)?
  -Martsa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! :) Ihana kuulla. Lupaan mitata välin tänään ja laittaa mitan tänne :)

   Poista
  2. Kiitos! Mukava, kun ehdit mitata :)

   Poista
 3. Tämä heppa on auttamattoman ihana. <3 Mistä liikkeestä se on? Muistatko hintaa?

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.