Treenivaatteeni salille ja tanssitunneille osa 1

14. syyskuuta 2014Tätä aihetta on minulta niin monta kertaa jo tammikuusta alkaen toivottu, että päätin sen nyt vihdoin ja viimein toteuttaa. Mitään ihmeellisiä treenivaatteita ei kannata minulta odottaa. Tykkään käyttää yleensäkin vaatteita missä on hyvä olla ja mitkä näyttää kivoilta. Siksi mitään merkkivaate-postauksia ei valitettavasti minulta tule. Mutta siis asiaan. Aikoinaan minut haastettiin esittelemään kolme erilaista treenivaatevaihtoehtoa kolmen postauksen muodossa. En kuollaksenikaan muista kuka bloggaaja minut aikoinaan haastoi, olen hyvin pahoillani siitä. Nyt aika näille postauksille tuntui luonnolliselta ja täältä sitten palaa. 

Treenivaatteeni on jo vuoden tai kaksi vanhoja, mutta jotain uutuuksiakin löytyy vaatekaapista. Tämä asukokonaisuus on kokonaan koottu H&M:n kokoelmasta. Eli päälläni on hinta-laatusuhteeltaan erittäin hyviä treenivaatteita, joita ei ole todellakaan pahalla hinnalla pilattu. Tätä asukokonaisuutta käytän usein salitreeneissä ja joskus myös tanssiessa. Kesällä tein myös joka päivä Fitfarmin ulkotreenejä tällä kokonaisuudella. Housut hengittävät tosi hyvin ja vievät hikeä pois ilman, että liimautuvat ihoon kiinni.

Toppi: H&M toppi
Kello ja sykevyö: Suunto M5 Black

Jaoin treenivaatteeni kolmeen osaan, joten ensi kerralla sitten palaillaan asukokonaisuuteen nro 2.


7 kommenttia

 1. Kiva kuulla et henkkiksen treenivaatteet toimii. Mä en ole uskonut, mutta jatkossa hankin sieltä.

  VastaaPoista
 2. Moi!
  Lueskelin tässä sun blogia ja huomasin, että olet osallistunut fitfarmin nettivalmennukseen kahteen kertaan; Bikini Challengeen ja Lite In Shapeen. Oon itse tässä miettinyt, että kumpaan menisin, joten kysyn nyt sulta että kummasta pidit enemmän? Poikkesivatko ruoka- ja treeniohjeet paljonkin toisistaan? Kummassa tuli tuloksia enemmän? Ja kumpaa suosittelisit minulle, joka ei halua pudottaa painoaan, vaan haluaa lisää lihasmassaa (olen harrastanut salitreeniä 6kk)?
  Kiitos jo näin etukäteen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkäsin In Shapesta enemmän, sopi paremmin mulle! Mutta nämä on ihan makukysymyksiä ja tykkääkö tehdä pelkkää salitreeniä vai kaipaako muitakin harjoituksia :) Kummallakin sain tuloksia ja oli samanlaisia, mutta hyvin erilaisia.

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.