Tytön huoneen roosan värinen Lack pöytä

17. syyskuuta 2014Jestas sentään miten jotkut hankinnat ja projektit voivat viedä aikaa. Yksi tälläinen "projekti" oli pienen piirustustuspöydän hankkiminen vanhemman tytön huoneeseen. Minulle oli jo alusta asti hyvin selvää, että haluan Kartellin tuolien seuraksi Ikean Lack-pöydän, mutta sen hankkiminen tuntui hyvin työläältä hommalta. Kaikista hauskinta tässä on, että mieheni ajaa päivittäin Ikean ohi mennessään töihin ja tullessaan töistä. Ihminen on joskus vain niin saamaton tietyissä asioissa ;) Mutta nyt, vihdoinkin, saamaton minä sain otettua itseäni niskasta kiinni ja ajoin Espoon Ikeaan hakemaan pöytää ja muutamaa koristetta tyttöjemme tuleviin synttäreihin.


Pöytä ja tuolit sijaitsevat siis vanhemman tytön huoneessa, mutta nuorempi tyttö haluaa nyt toimia mallina ;)

Meidän nuorempi neiti halusi kuumeisena hyppää melkein joka kuvaan mukaan :)


Tyttömme ihastuivat pöytään ja yhdistelmä onkin ollut kovassa käytössä. Tuolit on juuri sopivan korkuiset alle kaksi vuotiaalle suhteessa pöytään ja tuoleja + pöytää on helppo siirtää niiden kevyyden johdosta. Tämän takia ne sopii hyvin pikkuisille lapsille, koska mielestäni huonekalut on helppokäyttöisiä. Osumaakin pöytä on jo saanut, mutta mitään jälkiä ei ole vielä kerennyt syntymään. Nyt kun pöytä ja tuolit on sijoitettu ikkunan eteen, haluisin ottaa pitkät silkkiverhot pois tytön huoneesta epäkäytännöllisyyden takia ja laittaa tilalle jotain muuta. Idea on jo mielessä ja palailen asiaan myöhemmin. Nyt suuntaan leikkimään tyttöjen kanssa kakkuleikkiä uuden roosan värisen Lack-pöydän pariin!


8 kommenttia

 1. Teillä on niin kaunista ♡ terkuin yksi innokas lukija :)

  VastaaPoista
 2. Hei, olisi kiva kuulla miten työt on alkanut? Entä tyttöjen päiväkoti? Olisi kiva kuulla kuvaus arjestanne

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen niin huono kirjoittamaan meidän arjesta.. Se on niin peruskauraa :D Mutta katsotaan jos jossain vaiheessa palaisin aiheeseen :)

   Poista
 3. Aivan ihana huone<3 oletko myymässä noita verhoja?meiltä sais hyvän kodin;) t;marika

  VastaaPoista
 4. Joo ois kiva kuulla uudesta arjesta😊vai oliko näin ettet mennytkään?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katsotaan jos jossain vaiheessa postaisin jotain arjesta vai pysynkö ihan tällä samalla hömppälinjalla :)

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.