Tytön prinsessaunet valkoisessa sänkykatoksessa!

10. syyskuuta 2014
Keskellä viikkoa mennään! Keskiviikko ja minun matkani kohti Helsinkiä käy. Eilen minulla oli kivasti omaa aikaa, jolloin kerkesin laittaamaan hieman taloamme sisustuksen osalta kuntoon ja heiluin lapion, kottikärryjen ja saappaiden kanssa takapihalla hiki lentäen. Ulkotöissä tulee kyllä aina hiki, vaikka repisi vaan rikkaruohoja irti maasta. Tai sitten minulla on vaan tosi huono kunto, heheh! Takapihamme näyttää tällä hetkellä jo ihan erilaiselta, kun viime postauksessa. Seuraavaksi tartumme terassin töihin kiinni ja päivitämme terassin kuntoon. Paljon hommaa, vähän aikaa! Onneksi säät on nyt suosinut ulkotöiden osalta ja saanut tehdä ulkotöitä ihanassa auringonpaisteessa.

Myös nuoremman tyttömme huone on saanut mini mini päivitystä, kun vihdoinkin päivitin tytön huoneen nukkumatiloja. Otin pinnasängystä pinnasuojan pois ja laskimme sängyn pohjaa niin alas kuin mahdollista. Tyttömme seisoo jo kaikkea vasten, minkä olette ehkä minun Instagram-tilin puolella huomanneet. Sängyssä seistään ja roikutaan pinnoissa, kun tylsä hetki koittaa ja uni ei jostain syystä maistukaan. Eilen illalla, kun kävin viemässä tyttömme nukkumaan, alkoi kuulua naurua ja kikatusta. Menin käymään nuoremman tyttömme huoneessa ja siellä se tyttö oli konttausasennossa sängyssä ja heijaili joka suuntaan sängyn kanssa. Liikkuvuutta on siis alkanut esiintyä, joten sängyn pohjan laskeminen oli ihan must juttu ja to do- listan ykkösasia.


Samalla, kun tein muutoksia sänkyyn, asetin sängyn vihdoinkin prinsessamajan alle. Maja muuttui hetkessä prinsessakatokseksi ja sopii mielestäni todella hyvin valkoiseen Brion pinnasänkyyn. Tyttömme oppi heti leikkimään piilosta katosten verhojen kanssa ja hyvät naurut niistä on saatu. Minusta sänkynurkasta tuli nyt hyvin söpö ja vauvamainen. Otin pinnasuojan sen takia pois, koska tyttömme talloi sitä niin kovin, että suoja ei kauaa olisi pitänyt muotoaan. Suoja lähti myös koko ajan irti naruistaan niin päätin, että nyt olisi vihdoinkin aika ottaa pinnasuoja pois.


Mutta nyt starttaamaan auto kohti Helsinkiä!


4 kommenttia

 1. Katso ettei kuristu kaulastatuohon kankaaseen. Meillä poika meinasi kuristua kun seinän yläpuolella oli säleverhojen naru ja oli jotenkin sen saanut kösiin ja laittanut kaulan ympärille

  VastaaPoista
 2. Ihana prinsessa sänky, kyllä tuolla kelpaa nukkua ;)

  Olenko nähnyt unta vai ostitko itsellesi LV:n huivin? Ainakin se oli synttärilahja toiveissasi... Mikäli en one nähnyt unta niin minkä värin ostit. Olen itse ostamassa huivia ja pähkäilen kahden värin suhteen...

  VastaaPoista
 3. Kaunis uninurkkaus :) Heitin sua haasteella: Suomalaista muotoilua – osallistuthan nostamaan suomalaista muotoilua! :)

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.