Uusi Rita Hillin taulu kotiutui eteiseen!

27. syyskuuta 2014
Iiks kun kiirettä pukkaa! Viime viikko on ollut niin kiireinen, että blogi meinaa jäädä vähän vähemmälle kaiken homman keskellä. Pihaa on tullut joka ilta ja päivä tehtyä, soria siirrelty paikasta A paikkaan B, etupihaa tasoitettu ja koko kotia siivottu hullulla teholla erään lehtijutun takia. Kaikki piti saada tiistaiksi valmiiksi ennen kuvaajan tuloa, joten pikkuista stressiä meinasi iskeä. Siihen lisäksi vielä viikon aikana olevat 6 tanssiharkat, huh! Mutta nyt on viikonloppu ja huomenna minulla on taas aikaa panostaa blogiin hieman enemmän. Kerkesin kyllä kirjoittamaan postauksen yhdestä ihanasta taulusta.. 
Meille nimittäin kotiutui jo vähän aikaa sitten Asuntomessuiltakin Drama Queen-kohteesta tuttu  Jenni Ritamäen Snow White-aiheinen taulu. Tätä taulua on jo todella kauan odotettu, siitä lähtien kun sen ensimmäisen kerran eräästä muotinäytöksen taustalta esitetystä esityksestä bongasin. Ihastuin tähän mustavalkoiseen teemaan välittömästi ja ihastusta vahvisti vielä kesäiset Jyväskylän Asuntomessut, josta taulun bongasin parista kohteesta. Otin aikoinaan yhteyttä taiteilijaan ja kyselin taulun perään. Sain häneltä vahvistuksen, että taulu on saatavilla heti Asuntomessujen päättymisen jälkeen ja niin taulu lähtikin matkaamaan Jyväskylästä Lohjalle.
Taulun paikka oli heti alusta asti selvä minulle. Halusin asettaa sen eteisen käytävälle vastaanottamaan ulko-ovesta saapuvat vieraat. Näin vieraiden katse kohdistuisi suoraan tähän upeaan mustavalkoiseen Snow White - tauluun eli vapaasti suomennettuna Lumikki-tauluun. Taulu on niin upea! Siinä on monta erilaista yksityiskohtaa, jotka huomaa vasta sen jälkeen, kun taulua on tarpeeksi kauan ihastellut ja tutkaillut. Minusta tämä taulu on kuin tehty meille. Vihdoinkin sain sen meille! Voisin ottaa ilomielin sarjan muitakin tauluja meidän kotiin. Ne kyllä sopisivat meidän kotiin mihin huoneeseen vain!
Maanantaina palaillaan taas pihan pariin! Oikein ihanaa viikonloppua kaikille!10 kommenttia

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.