Zoco Homen korikassi hopeisella tähdellä

19. syyskuuta 2014Muistatteko, kun kerroin vieraileeni Habitaressa? Habitaressa oli esillä ja oma osasto myös Zoco Home - merkillä, joka on marokkolaisten sisustustuotteiden erikoisliike. Poufit ja marokkolaiset tarjottimet on vilkkunut niin monessa blogissa, että niiden suosio on ollut todella hurja. Itse olen Zoco Home:n verkkokaupassa aina kuolannut ja ihaillut käsintehtyjä korikasseja, joissa on kyljessä erilaisin ja värisin strassein koristeltuja kuvioita. Kori on mielestäni ollut hyvin minun näköinen ja sopisi niin kauniisti meidän kotiin ja kotimme väritykseen.  
Ihanan Zoco Home:n Johannaan tutustumisen myötä aloimme pohtimaan Johannan kanssa jos tekisimme jonkinlaista yhteistyötä. Ja siitä se idea sitten lähtikin! Kauan ihailemani korikassi strassitähdellä kotiutui meille. Korikassia voisi käyttää ihan kassina esimerkiksi kesällä, kun koko perhe on matkalla rannalle ja kaikki tavarat pitäisi saada kauniisti esille ja vielä ne eväätkin. Kassia voisi pitää olallaan myös silloin, kun pieni laiva rantautuu Suomenlinnan rantaan ja matkasi kohti linnaa ja sen kauniita kallioita viimeistellään ihanalla aurinkoisella picnikillä. Oma käyttötarkoitus korikassille oli samantien mielessä, kun kassin bongasin Habitaresta; olihan minulla ollut aikaa miettiä korin käyttöä jo jonkin aikaa!
Itse olin ajattelut hyödyntää kassia sisustuksessa ja laittaa sen kauniisti esille olohuoneeseemme. Korikassi on tarpeeksi suuri kooltaan, että siihen mahtuu sisään hyvin tavaraa. Tällä kertaa kassiin ei päässyt lelut sisään, mitä meidän pikkuiset tytöt kovin yrittivät. Legot meinasi pujahtaa huomaamattomasti kassiin ja tyynyt saada kyytiä olohuoneen toiseen nurkkaan. Mutta tällä kertaa äiti piti pintansa ja sai asetettua kauniisti esille olohuoneen sohvalta ylimääräiset sisustustyynyt. Kori on niin kaunis, että sen voi laittaa nyt syyskuussa esille ja pitää myös joulun sen olohuoneen nurkassa, koska hopeiset strassit ovat minun joulukoristelun teema ollut jo monta vuotta. Strassit on muuten todella kovin kiinni korissa, jolloin niitä ei tipahtele lattialle ja mene nuorimmaisen suuhun.


Kiitos Zoco Home ja Johanna tästä kivasta yhteistyöstä! Kori saakin olla esillä koko syksyn ja talven ajan.


2 kommenttia

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.