1- ja 2- vuotiaan tyttöjen syntymäpäiväjuhlat!

27. lokakuuta 2014

Oikein ihanaa uutta viikkoa kaikille! Tänään alkaa lokakuun viimeinen viikko ja ensi lauantaina olemme jo marraskuun puolella. Se antaa ainakin itselleni luvan alkaa hehkuttamaan kaikki joulujuttuja ja alkaa lisää joulukoristeita kotiin. Marraskuu on aina ollut itselleni toinen joulukuukausi, jolloin saa vihdoinkin laittaa jouluvalot esille ja pikkuhiljaa laittaa Michael Bublen joululevyn soimaan. 

Mutta vielä eletään lokakuuta ja viikonloppuna meillä onkin kavereiden kesken tiedossa karmivan hirveät Halloween-bileet, jotka minä tänä vuonna järjestän. Rakastan juhlien järjestämistä ja lauantaina kun tyttömme menevät vanhemmilleni muutaman kilometrin päähän yökylään ( mitä mamma ja pappa jännittävät varmaan enemmän kuin mitään), on minulla koko lauantai aikaa koristella (tai oikeastaan rumentaa) meidän kotia pelottavan näköiseksi. Joten kaikki vieraat, valmistautukaa pelkäämään!!
Nyt viime lauantaina vietimme tyttöjemme yhteisiä syntymäpäiviä kotonamme ja ajattelin laittaa tänne hieman kuvakoostetta ja pieniä otteita juhlien koristelusta ja tarjoilusta. Syntymäpäivät menivät loistavasti, vieraat viihtyivät ja syntymäpäiväsankarit olivat hyvin onnellisia kaikista ihanista lahjoista mitä he yhteisesti saivat. Juhlien tarjoilut olin ihan itse kaikki valmistanut ja sainkin ihan kivasti kehuja ruoista, hyvä että maistuivat! 

Juustokakun kanssa nimittäin meinasi käydä hyvin köyhästi, kun sitä edellisenä päivänä valmistin. Minua lauantaina jännitti ihan älyttömästi, kun otin kakkua jääkaapista vieraiden eteen esille. Valmistuksessa laitoin kakkuun nimittäin 8 kappaletta liivatteita kuumaan veteen, mutta jostain kumman syystä ne eivät millään haluneet liueta kuumaan veteen. Minulla ei ole koskaan aikaisemmin käynyt näin minkään leivottavan suhteen ja pelkäsin kakun kirjaimellisesti levahtavan pitkin pöytää kun sen muotista otin pois. Kaikki liivatteet eivät siis päässeet kakkuun, mutta onneksi näköjään tarpeeksi moni, sillä kakku pysyi kun pysyikin muodossaan vieraiden edessä.
Kuten kerroin jo aikaisemmassa postauksessa, suunnittelin tänä vuonna tytöille yhteiset syntymäpäiväjuhlat polkadot - teemalla. Melkein kaikki koristeet ja astiat olivat teeman mukaiset ja tarjoilut ja muu koristelu oli väriltään pinkkiä. Ensi vuonna sitten taas jotain ihan muuta, kiva päästä vaihtelemaan teemaa joka vuosi juhlien mukaan ja sitten onkin ihanaa kun kaverisynttärit tulevat ohjelmaan niin pääseekin koristelemaan kahdet eri juhlat. Tänä vuonna sijoitin tarjoilut ja astiat kaikki keittiön tasolle, jotta pöytä pysyisi vapaana vieraille. Meitä oli tänä vuonna tyttöjä juhlimassa noin 25 vierasta, joten istuma-ja laskutilaa piti olla tarpeeksi.

Tässä laaja kuvakooste ennen juhlia!Oli hauskat tyttöjen syntymäpäiväjuhlat!


10 kommenttia

 1. Saako niistä leipomuksista myös kuvia?:)itsetehdyt aina kiinnostaa..popparit ja suolakeksit ei liene itsetehtyjä;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi, ettei ihan hirveästi tullut kuvattua omia leipomuksia. Ensi kerralla sitten! :)

   Poista
 2. Voi miten suloisen näköistä! Tyttöset olivat varmasti onnellisia :)

  En tiedä oletko saanut jo Väriä viikkoon -haasteen jostakin, mutta olisi kiva nähdä mitkä viisi väriä sinä poimisit omasta kodistasi. Kolme väriä arvaan helposti :) Tartutko haasteeseen? Lue lisää täältä: http://syhina.blogspot.fi/2014/10/varit-valloillan.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joltain sen muistaakseni sain, mutta en ole ehtinyt toteuttamaan. Nyt laitan sen listalle!! :)

   Poista
 3. Ihanat synttärit on ollut teidän tytöillä! Eikös liivate laiteta kylmään veteen liukenemaan? :o vai olenko väärässä. Johtuisiko siitä ettei sinulla liivate toiminut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo eka siis kylmään veteen ja sitten laitetaan kuumaan nesteeseen, mutta jostain syystä ei kunnolla kiehuvaan veteen liuennut ja sulanut..

   Poista
 4. Kiva blogi sinulla,lueskelen säännöllisesti.Pisti silmään myös kuten jo jollain muullakin lukijalla liivatteiden käyttö..runsaassa kylmässä vedessä liotetaan ja sen jälkeen kuumaan nestetilkkaan sekoitetaan...oisiko siinä syy?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo eka siis kylmään veteen ja sitten laitetaan kuumaan nesteeseen, mutta jostain syystä ei kunnolla kiehuvaan veteen liuennut ja sulanut.. Ei ole koskaa noin käynyt..

   Poista
 5. Ihana koti teillä ja hauska juhlateema polkadots.. :-D

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.