H&M:n mustat perhospyykkikorit

22. lokakuuta 2014


Jihaa! Eilen täällä Etelä-Suomessa satoi ensimmäisiä lumihiutaleita ja jossain vaiheessa sade oli hyvinkin tiuhaa. I-HA-NAA! Rakastan lunta, valkoista vaaleutta. Ainoa ongelma, mikä lumen mukana tulee, on sitten se kylmyys. Pienten lasten kanssa kesä on niin huippuaikaa, kun pukeminen on niin helppoa ja nopeaa. Nyt kun pakkasta alkaa olemaan vielä päivälläkin, pääsee kaapista kaivamaan uudet kerrastot ja pukeminen voi alkaa. Paljon hommaa kahden pikkulapsen pukemisessa ja pinna hyvin lyhyt sekä äitillä että lapsilla, hah! Mutta silti odotan jo, että pääsemme lasten kanssa nauttimaan (toivottavasti) runsaslumisesta talvesta ja tekemään paljon lumiukkoja. 
Kodinhoitohuoneen muutos alkaa yksi asia kerrallaan etenemään tekstiilien osalta. Sopiva matto on vielä hieman hakusessa, mutta pikkuhiljaa alan lämpenemään taas Pappelinan muovimattoon sen helppohoitoisuuden takia. Myös jonkinlainen penkki tai senkki on vielä ajatuksissa, mutta siitä ei olla nyt päästy suuren kiireen takia mihinkään ahaa-elämykseen. Mutta jotain edistystä sitten viime postauksen on kyllä tapahtunut.

Nyt kumminkin ensimmäiset todella kivat löydöt on tehty H&M:n valikoimasta. Tällä kertaa meidän kotiin kotiutui edulliset mustan väriset perhoskoristeiset pyykkikorit/pyykkipussit. Näitä pusseja voi varmasti hyödyntää vaikka mihin tarkoitukseen, mutta itse päätin sijoittaa ne meidän kodinhoitohuoneeseen pesukoneen lähelle, jolloin pyykkejä olisi miellyttävä pestä, kun vaatteet on valmiiksi eroteltu värillisiin ja valkoisiin.

Aikaisemmin kodistamme löytyi rottinkityylinen pyykkikori, jossa kaikki likapyykki oli sekaisin ja peseminen + lajittelu oli työläämpää. Nyt on helppo vain tyhjentää pyykkipussi suoraan pesukoneeseen ja eikun kone pyörimään. Pyykkipusseille jäi yhdelle kappaleelle hintaa 9,99€ ja niitä löytyi mustan värisenä. Pussia voi todella hyödyntää esim. tytön huoneessa säilytykseen.

Se mikä pussissa on erinomaista, on se että sen pystyy sulkemaan kiristysnauhalla, jolloin likapyykit eivät vilku ja näy esimerkiksi vaikka vieraille taloa esitellessä. Kassista löytyy kaksi kahvaa ja muovitettu sisäpuoli. Pussin koko on 34cm x 52cm, eli pyykkipussit on tarpeeksi isot meidän neljän hengen perheeseen.

Ihanat perhoset koristaa pyykkipussien etuosaa!1 kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.