Hopeinen ja simppeli kahvikattaus!

13. lokakuuta 2014
Oikein ihanaa uutta lokakuun viikkoa kaikille! Meidän viime viikko on kulunut sairastelun merkeissä, kun nuorempi tyttömme oli kovassa kuumeessa ja kaiken kukkuraksi häneltä puhkesi vielä tärykalvokin korvasta. Voi että, miten omaa sydäntä riipii, kun pikkuinen sairastaa. Jos vain jotenkin voisi ottaa omalta vauvalta kaikki taudit ja sairaudet itselleen, niin näin kyllä tekisin. Nyt vain toivotaan, että vanhempi tyttömme säästyisi tältä taudilta.

Mutta mikä olisikaan paras tapa aloittaa viikkoa, kun kirjoittamalla postauksen hopean värisestä hyvin yksinkertaisesta postauksesta, jossa esiintyy erittäin hyviä herkkuja? Itse en keksi parempaa ja tämän takia tänään olisi luvassa kyseinen postaus kera kukkaisten ja kakkujen.
Paras ystäväni vieraili meillä eräs päivä kahvilla ja päätin kattaa meille hyvin yksinkertaisen ja selkeän kattauksen. Harvoin sitä enempää panostaa omiin kahvihetkiin, mutta heti kun kotiin saa spesiaalivieraita, niin kattauksesta tulee heti paljon hauskempaa. Kaikista hauskinta tässä on, että paras kaverini asuu tuossa 300 metrin päässä kodistamme, mutta joka kerta kun hänet saa meille kahville, on se spesiaalia. Kavereita ja heidän ihania juttuja pitää aina arvostaa ja niihin pitää ehdottomasti panostaa! <3 Meillä on parhaiden ystävien kesken tapana kahvitella jonkun luona kerran viikossa lasten kera. Tästä pitää pitää kiinni niin kauan kun olemme kotona ja saamme päivällä myös nauttia toistemme seurasta.
Pöytään katoin Villeroy&Bochin New Wave-sarjan lautasen ja kahvikupin ja seuraksi ne saivat Fiskarsin lusikan. Astioiden alle pääsi Chilewichin hopeisen harmaat pöytätabletit. Pöydälle asettelin Riviera Maisonin kirkkaan maljakon, johon lisäsin valkoisia ja pinkkejä ruusuja. Mustikkainen muffinsikakku pöytään, kahvit kuppiin ja kynttilät palamaan niin kaunis päiväkahvihetki on valmis! Ja kyllä ne herkut sitten maistuivatkin ja kahvia menikin hetkessä pari pannua. Hyvin hyvin yksinkertainen kattaus ilman suurempia koristeita. Servetteinä meillä toimi Marimekon Lumimarja-sarjan valkoisenhopeat servetit.
Tämä oli erittäin maukas tapa käynnistää viikko!


4 kommenttia

 1. Kaunis kattaus! (:

  VastaaPoista
 2. mistä noi hopeiset kynttilänjalat on?tosi kaunis kattaus<3

  VastaaPoista
 3. Kaunis kattaus, ja nuo tabletit ovat <3<3<3. Ihanat takkapuutkin pilkistävät kuvassa. Kaunis koti teillä!

  VastaaPoista
 4. On kyllä hyvä kattaus :) Etenkin noi villeroy & boch lautaset tuovat yleellisyyttä. Bongasin kanssa kartellin tuolit. Ihana ruokailutila teillä :)

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.