Makuuhuoneen uusi hopeinen Rude-peili

6. lokakuuta 2014Valkoinen makuuhuoneemme on saanut nyt uutuuden osakseen ja hieman väriä, että kaikki ei olisi niin valkoista. Aikoinaan kun suunnittelin uuden talon makuuhuonetta, oli selvää että kokovartalopeili olisi aika must juttu makuuhuoneeseen. Minun ja mieheni kaikki vaatteet on varastoitu makuuhuoneen kolme metriseen vaatekaappiin ja aamuisin puemme vaatteet päälle tietenkin vaatekaapin läheisyydessä. Näin kokovartalopeilin laittaminen makuuhuoneeseen oli järkiteko, joka helpottaisi meidän aamutoimia ettei meidän aina tarvitsisi mennä pukemaan eteiseen mistä löytyy toinen kokovartalopeilimme.
Vierailin viime viikolla paikallisessa Jyskissä ja bongasin sieltä tarjouksessa olevan Rude-peilin, joka oli sopivasti tarjouksessa. Peiliä löytyi valkoisena ja hopeisena. Valkoinen olisi ollut meille oiva valinta, mutta päätin kumminkin kallistua hopean puoleen ja pakkasinkin hopeisen peilin autoon ja matka kohti kotia alkoi. Peilin strategiset mitat on 72cm x 162cm, joten peili on juuri oikean kokoinen meidän tarpeiseen. Aluksi mietin peilin laittamista seinälle roikkumaan, mutta päätin lopulta jättää peilin lattialle nojailemaan seinää vasten vielä hetkeksi. Seinälle se pääsee sitten hieman myöhemmin.
Päätin vielä ripustaa peilin ympärille Ikean timanttiset syysvalot tuomaan ihanaa tunnelmaa makuuhuoneeseen. Huomatkaa sana syysvalo! Vasta marraskuussa valoista tulee jouluvalot ;) Meillä kävi pari viikkoa sitten yhden lehden valokuvaaja ottamassa kuvia meidän kotoa ja hän naureskeli, että valothan sopii hyvin heidän lehden teemaan, koska meidän koti tulisi esiintymään todennäköisesti joulunumerossa. Siinä vaiheessa itseni valtasi hirveä into laittaa joulua jo paljon esille, mutta kun en tiennyt pääseväni joululehteen niin joulukoristeet puuttui meidän kotoa tällä kertaa. Onneksi edes nämä syys(joulu)valot oli esillä tuomassa hieman talven tuntua kotiin.


Oikein ihanaa viikkoa kaikille lukijoille ja seuraajille! Lokakuu on ihanaa aikaa!9 kommenttia

 1. Ui on kyllä kaunis!

  VastaaPoista
 2. Upea peili ja uuuuu tuo hulppea päiväpeite, onko sekin Stockalta?
  tuisku

  VastaaPoista
 3. On tuo teidän makuuhuone kyllä ihan mahtavan kokoinen!

  VastaaPoista
 4. Oikein kaunis peili! Paljonkos teidän makkarilla olikaan kokoa? Näyttää todella suurelle :)

  VastaaPoista
 5. Meillä on sama peili eteisessä. Se on kaunis ja sopii teille myös. <3

  VastaaPoista
 6. Apua! Rakastuin näiden kuvien myötä blogiisi ja klikkasin itseni lukijaksesi <3

  VastaaPoista
 7. mistäs toi upea peili on hankittu? etin hieman samantyylistä tällä hetkellä mun huoneeseen ja olis kiva tietää tuon mitat ja mistä löytyy.

  VastaaPoista
 8. Toivottavasti ei bloggari pahastu jos vastaan tänne suoraan, että meiltä JYSKistähän se on. Löytyy hopean lisäksi valkoisena ja mitat ovat L72 x K162 x S3 cm. -Emilia

  VastaaPoista
 9. Juuri nyt ostin tuon ihanan peilin lapsenlapselle joululahjaksi.Saa omassa huoneessa peilata. Hienot vinkit ����

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.