Meidän valkoinen kodinhoitohuone

5. lokakuuta 2014
Oikein ihanaa sunnuntaita! Täällä on eilen vietetty nimipäiviä muotinäytöksen parissa, jossa itse toimin yhden yrityksen mallina, joten päivä on ollut hyvin kiireinen ja vauhtia täysi. Nimppareiden juhlinta jäikin vähän vähäisemmäksi juuri kyseisen muotinäytöksen takia, koska se työllisti itseäni heti aamuseiskasta lähtien. Tänään onkin siis hyvä aika kahvitella omalle nimelle sukulaisten kesken ja illalla vielä käydä hieman bailaamassa ja tanssimassa SH BAM- tunnilla. Eka hieman herkkuja, sitten niitä polttamaan!

 Uudesta kodihoitohuoneesta on tullut miljoona kertaa kyselyä, niin nyt siihen sitten tartun. Asian, minkä takia en ole aikaisemmin halunut esitellä meidän kodinhoitohuonetta, on ollut sen keskeneräisyys sisustuksen osalta. Sama asia oli kylpyhuoneen kanssa. Mutta päätin nyt kumminkin ottaa muutaman kuvan meidän uudehkosta, täysvalkoisesta kodinhoitohuoneesta, kun kuvia ja postausta on niin niin monta kertaa toivottu ja pyydetty.
Meidän kodinhoitohuoneesta löytyy saman sarjan kiintokalusteet kuin keittiössä ja wc:n puolella. Valkoiset kaapit ilman vetimiä urilla ja korkeakiiltovalkoinen laminaattitaso. Kodinhoitohuoneen lattialla olemme pitäneet Pappelinan metallinvalkoista käytävälle hyvin sopivaa muovimattoa nyt tilapäisesti. Tarkoituksenani olisi hankkia lattialle samaa sarjaa oleva hopeinen pitempi käytävämatto, jotta huoneeseen saataisiin hieman väriä. Valkoinen, rottinkinen säilytyskori/pyykkikori on myös vaihtumassa kankaisiin pyykkikoreihin heti kun ne vain saapuvat meille ja saan kuvat otettua uudelleen. Tarkoituksenani olisi myös ostaa jonkinlaisia säilytysrasioita tasolle, jolla nyt majailee Riviera Maisonin maljakko ja tarpeen tullen Form&Färg mustavalkoinen pilvillä koristeltu hoitoalusta, jonka olenkin kohtapuolin laittamassa kiertämään eteenpäin.


Paljon on siis suunnitelmia ja jonkun verran hankittavaa, mutta hankinnat teen kun sopivat löydän pikkuhiljaa. Mutta tässä oli nyt lähtökohtaa pienimuotoiseen muutokseen.
4 kommenttia

 1. Puhdasta ja kaunista! Meillä myös nuo vetimettömät ovet keittiössä, wc tiloissa ja khh tilassa. Olen tykännyt kovasti. Pöytätilaakin on upeasti jossa pääsee pyykit viikkaamaan ja muuta puuhaamaan. Upea tila!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä enemmän tilaa, sitä parempi! Nytkin kaappimme ovat ihan täysi kaikenlaista "romua" ja tavaraa :)

   Poista
 2. Nätti kodinhoitohuone, raikas! Minulla olisi yksi postaustoive, olisi kiva jos ehdit/haluaisit joskus sen tehdä. Olisi kiva jos kertoisit "tarkemmin" talostanne, lähinnä siitä, mitkä ratkaisut ovat kodissanne olleet hyviä ja toimivia. Ja onko jotakin mikä on jäänyt harmittamaan tai minkä tekisit tai valitsisit eri tavalla? Olemme suunnittelmassa oman kodin rakentamista ja joitakin asioita on todella vaikea hahmottaa ja kuvitella valmiina.:) Meillä on takana kaksi remontoitua asuntoa, eikä yllätyksiltä ole voinut välttyä. Myös muutama valinta on jäänyt harmittamaan. Siksi haluaisin välttyä huonoilta valinnoilta tulevaisuudessa.;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin toteuttaa sen hyvin lähiaikoina, kiitos vaan vinkistä! :)

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.