Olohuoneen uusi lilahtava torkkupeitto

10. lokakuuta 2014
Syksy, värien juhlaa! Sitä ajatusta minäkin toteutan kotonamme, varsinkin olohuoneessamme. Olette ehkä huomannutkin, että tänä syksynä minun ehdoton väri on harmahtavan liila. Olen täysin hullaantunut tähän väriin ja se näyttää niin hyvältä valkoisen värin kanssa. Tämä väri yhdistettynä vielä kromiin on kyllä todella hyvä combo. Yhtenä päivänä mietin jos olisin ottanut tähän väriyhdistelmään mukaan hieman pihlajanmarjojen tuomaa punertavuutta maljakkoon, mutta se tuntui minulle liian hurjalta ajatukselta. Vähän kerrallaan ja ensi viikolla oksia voi jo löytyä vaikka keittiön pöydältä pikkuiseen maljakkoon yhdistettynä.
Minua onnistikin eräs päivä, kun vierailin työhaastattelun jälkeen Variston Kodin1:ssä kurkkimassa syksyn uusia tuulia. Bongasin myymälästä upean osaston, jossa oli hyödynnetty harmaata ja liilaa. Tämä osasto oli kuin tehty minulle! Olisin voinut kotiuttaa muutaman tyynynpäällisen ja vaikka mitä muita ihanuuksia, mutta tällä kertaa mukaani tarttui todella upea, neulottu lilahtava Annon torkkupeitto. Ihastus tähän torkkupeittoon tapahtui myymälässä samantien ja torkkupeitto oli niin minun tyylinen. Olinkin jo jonkun aikaa etsinyt sopivaa torkkupeittoa olohuoneen sohvalle, koska nyt kun ilmat kylmenee, on mukavaa kääriytyä illalla torkkupeiton alle sohvalle istumaan ja kirjoittamaan uusia postauksia takkatulen vieressä.
Tähän sarjaan löytyi muutakin tuotteita ja niitä jäin vielä ihailemaan. Katsotaan jos jossain vaiheessa hankkisi jo vaikka ensi syksyksi valmiiksi uudet tyynynpäälliset. Nyt jatkan tyynyjen osalta vaalealla linjalla ja seuraavaksi pääseekin tyynyjä päivittämään enemmän jouluisiksi. Mutta siitä sitten enemmän marraskuun aikana, milloin on minun aika laittaa joulua esille. Nyt kaivaudun takaisin sohvalle makuuasentoon torkkupeiton alle ja nautin ihanan rauhallisesta hetkestä kookosteen äärellä. Ihana viikonloppu alkaa lämpimillä tuntemuksilla ihanan uuden torkkupeitteen alla!9 kommenttia

 1. Kaunista jälleen kerran! <3

  VastaaPoista
 2. Ei voi kuin haukkoa henkeään, ihan mielettömän kaunista ja tyylikästä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Tarja kauniista sanoista <3 Olohuone alkaa vihdoinkin valmistua! :)

   Poista
 3. Todella kaunis <3 Torkkupeiton väri ikään kuin kerää yhteen tuon seinien värin, kromin, harmaan ja vaalean. Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaisa J! Itsekin tykkään tuosta kombosta! :)

   Oikein ihanaa sunnuntaita sinnekin suunnalle! <3

   Poista
 4. Tykkäätkö pallovaloista? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään kyllä yhdestä hopean ja valkoisen yhdistelmästä :)

   Poista
 5. Onko teillä sisustuksessa koriste valoja? :)

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.