Olohuoneen valkoinen takka syystunnelmissa

17. lokakuuta 2014Olisiko nyt se hetki vihdoin koittanut? Siis mikä hetki? No se, kun vihdoinkin pääsee laittamaan esille ensimmäiset jouluhtavat koristeet! Jouluihmisenä olen odottanut tätä hetkeä jo niin kauan ja nyt kun marraskuu on jo ihan kulman takana, Ikea on jo viime kuussa laittanut jouluosastonsa esille, niin ehkä minäkin voin jo ihka ekat koristeet lisätä valkoisen takkamme päälle ihan vaivihkaa. Silti kutsun koristelua ja takkamme tilaa syystunnelmaksi, koska kun vihdoinkin pääsee joulun koristeluiden kanssa vauhtiin, tulee takkamme saamaan hyvin jouluhtavan fiiliksen. Nyt vielä hieman vedetään ohjaimista hidastusta päälle ja nautitaan tästä kauniin värikkäästä ja kylmähköstä syksyisestä ilmasta ja fiiliksestä.
Nyt kun kylmät ilmat ovat saapuneet jäädäkseen, on ollut aika sytyttää takkaan tuli palamaan joka ilta. Joskus olen jopa päivällä innostunut polttamaan takkaa, jos kylmyys on kylmin värein kerennyt iskeä koko kroppaan. Polttopuita kuluu kyllä aikamoinen määrä ja kohta pitääkin tehdä lisätilausta. Tykkään jotenkin todella paljon poltella tätä meidän uutta takkaa enemmän kuin vanhan asuntomme takkaa. Mieheni on aina välillä naureskellut minulle, että kun "sinä poltat takkaa niin savu pöllähtää aina silmille kun ulko-oven avaa". Hän se jaksaa vitsailla minun takansytytystaidoista!
Mitäs sitä heti aamusta tekisikään ennen seiskaa, kun sytyttäisi takan taas päälle ja keittäisi lämpimän kupin teetä. Hyvä tapa aloittaa viikonlopun vietto tyttöjemme kanssa!


10 kommenttia

 1. Täällä ollaan jo niin joulutunnelmissa <3 <3 Upea takka! <3

  Paula

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Paula! Täällä aletaan pikkuhiljaa pääsemään tunnelmaan :)

   Poista
 2. Oi, teekupponen takkatulen ääressä kuulostaa niin ihanalta, etenkin nyt kun ulkona alkaa olemaan hyytävän kylmä :) Todella upea takka teillä kyllä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä luksusta kun on takka ja voi siitä nauttia teen kanssa <3 Tänään vettä tulee taivaalta, joten mikä olisikaan taasparempi syy laittaa takkaan tulta.

   Poista
 3. Ihanaa fiilistelyä. Upea on takka :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitti Hemuli! Takka on kyllä ihan ehdoton tunnelman luoja :)

   Poista
 4. Mistä toi lyhty on? Tosi hieno. :)

  VastaaPoista
 5. Mistä nuo "suippo"koristeet ovat? Ihana takka ja koristelu kyllä, meillä ei vielä ihan tuossa vaiheessa olla :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koristeet on Sia:n toissavuotisesta jouluvalikoimasta :) Minäkin vasta aloittelen tätä koristelua ;)

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.