Olohuoneeseen lipasto?

26. lokakuuta 2014Olohuoneemme nurkasta löytyy "tyhjä paikka", joka mielestäni kaipaa sitä jotain. Jo talon suunnitteluvaiheessa olin suunnitellut kulmaan jonkinlaista lipastoa, mutta toteutus on pahasti jäänyt ajatuksen tasolle kaikenmaailman hommeleiden jälkeen. Lipaston hankinta on siirtynyt myös ehkä sen takia, että en ole onnistunut löytämään (tai oikeastaan päättämään) millaista lipastoa tai sivupöytää tilaan haluaisin hankkia. Minulla on ollut mielessä yksi idea minkä haluaisin jossain vaiheessa toisen sohvan viereen toteuttaa, mutta jos sen toteutan niin silloin lipasto olisi aika turha. Paikka johon siis haluaisin jonkinlaisen säilytystilan, on olohuoneen oikeassa reunassa harmahtavan korin kohdalla.

Tämä kulma tuntuu mielestäni todella tyhjältä ja turhalta, käyttämättömältä tilalta joka olisi todella viisasta hyödyntää. Nyt joulun lähestyessä olen suunnitellut laittavani joulukuusen tähän nurkkaan, jolloin kori siirtyy takaisin valkoisen takkamme viereen väliaikaisesti tai sitten lopullisesti. Kun kuusi lopulta joulukuun lopulla lähtee pois nurkasta, olisi kiva vihdoinkin laittaa tähän olohuoneeseen nurkkaan jotain mukavaa. Olen koonnut tähän alle pienen kollaasin mihin olen kerännyt hyviä ehdokkaita nurkkaan sijoitettavaksi, mutta vielä etsiskelen lisää vaihtoehtoja ja jos sinulla tulee mieleen joku sopiva vaihtoehto niin hihkaise ihmeessä kommentin kera ja laita vielä vaikka linkkiä oikeille sivuille niin olisin enemmän kuin kiitollinen! Kuten huomaatte, en ole löytänyt sopivia ehdokkaita kuin kolme kappaletta. Haku on siis kovasti päällä!Help!
19 kommenttia

 1. Tuo Lenen lipasto on todella kaunis! Onko se harmaa vai lilahtava? :)

  VastaaPoista
 2. Ääni Lene Bjerrelle (:

  VastaaPoista
 3. Ihana tuo seinäkoriste, mistä se on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ostettu Tampereen sisustuskaupasta Kantriinasta.

   http://www.coconutwhite.com/2014/08/light-living-kaunis-vaalea-kranssi.html

   Poista
 4. Tuli mieleen, että oletko ajatellut sellaista vaihtoehtoa, että kääntäisit toisen sohvan selän parvekkeen oveen päin ja laittaisit lipaston sohvan taakse. Sohvalta olisi tuolloin hyvä katella telkkuakin ja ainakin itse olen ihastellut sellaisia ratkaisuja sisustuskuvissa. Tosin kuvasta ei oikein näe riittääkö olkkarin leveys tällaiseen ratkaisuun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin Soilen idea on aika kiva, jota ainakin itse kokeilisin :) Teillä on tosi kaunis koti ja huomaa, että rakentamisvaiheessa on paljon asioita otettu huomioon :)

   Poista
  2. Olen miettinyt, mutta niin että laittaisin lipaston tuon sohvan taakse minkä selkä kuvaan päin :)

   Poista
  3. Hei! Näin amatöörisisustajana puollan myös tuota Soilen ideaa, sohvan kääntämistä toisin päin. Ja jonkinlainen taso tms. sohvan taakse. :-) Kaksi sohvaa vastakkain on myös toimiva juttu, mutta mielestäni tukkii vähän tilaa, vaikka neliöitä toki onkin. Ei ole ehkä niin kutsuva tai miten sen nyt muotoilisin, äh. Mahdollinen "isännän nojatuoli" mahtuisi varmastikin tuohon nykyisen sohvan paikalle ja näin kaikista olisi mahdollista katsoa myös telkkua. Kauniin harmoninen värimaailma teillä! :-)
   -Pia-

   Poista
 5. Kuvista katsottuna näyttää siltä, että nurkka on liian pieni kalusteelle, tulee liian täyteen ahdetun näköiseksi vaikka huone iso onkin. Voi toki olla, että vaikuttaa vain kuvan kautta katsottuna siltä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miten olisi iso lattialle laitettava kynttilänjalka tai näyttävä viherkasvi?

   Poista
  2. Kynttilänjalka olisi kaunis jos jostain sopivan löytäisi. Viherkasvi-ihminen en ole, joten se idea ei ole minua varten, vaikka kasvit kauniita ja kivoja onkin :)

   Poista
 6. Iso viherkasvi tuli täälläkin mieleen :) tai joku ihana nojatuoli ja sitten sivuun jalkavalaisin, sellainen ihana lukunurkka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nojatuoli olisi mieheni mieleen kovasti. Hän on sen perään huudellut jo jonkin aikaa.

   Poista
 7. Itselleni tuli heti mieleen joku ihana keinu-tai nojatuoli, lattialle mukava matto ja viereen lattiavalaisin ihan vain istuskelua tai lukemista varten! :) lipasto näyttäisi mielestäni jopa vähän hölmöltä ihanan ison ikkunan "edessä" :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nurkka on hieman liian ahdas kaikkien noiden toteuttamiseen, mutta nojatuoli on käynyt mielessä :)

   Poista
 8. Minä laittaisin sohvan taakse (mikä on nyt selin keittiöön) sen lipaston, että sohvan ja lipaston selät ois vastakkain.
  Tuohon nurkkaan sopisi iso viherkasvi tai korkea ja kapea vitriini. t:amatöörisisustaja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuota ekaa ideaa olenkin jo jonkin aikaa miettinyt toteutettavaksi :) Viherkasvit ei ole valitettavati minun juttu, mutta vitriini olisi ja yksi hyvä vaihtoehto.

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.