Riviera Maisonin kynttilänjalat

19. lokakuuta 2014Esittelin muutama postaus sitten aikaisemmin tekemäni hopeisen kattauksen, jonka toteutin ystäväni kanssa viettämäämme kahvihetkeen. Kattauksen yhteydessä (ja muutaman kerran Instagramissa) vilahti ruokapöytämme päässä kromiset, korkeat kynttilänjalat, jotka hankin jo vähän yli kuukausi sitten. Meiltä ei ole aikaisemmin löytynyt samaa sarjaa olevia korkeita kynttilänjalkoja ja nyt kun joulukin lähestyy, oli korkeiden kynttilänjalkojen tarve kasvava. Jotenkin olen aina pitänyt korkeista ja näyttävistä kynttilänjaloista. Ne on vaan jotenkin niin näyttäviä ja tuovat aivan erilaisen ilmeen kattaukseen tai esimerkiksi lipaston päälle. Mitä enemmän saman sarjan kynttilänjalkoja olisi, sitä parempi. 
Itse onnistuin bongaamaan nämä ihanuudet ensimmäisen kerran loppukesästä, kun Riviera Maison julkaisi ensimmäisiä kuvia syksyn ja joulun uudesta kokoelmasta. Korkean kynttilänjalan nimi on Boulevard Haussmann Candle Holder L ja lyhyemmän Boulevard Haussmann Candle Holder M. Odottelin kynttilänjalkojen ilmestyvän kauppoihin ja vihdoin viimein sain vinkin Riviera Maisonin FB-kirppikseltä, että syksyn ja joulun ensimmäisiä sisustusjuttuja oli alknaut saapua Riviera Maisonin myymälöihin. Marssinkin työmatkallani Cobelloon vierailulle ja bongasin sieltä nämä kauniit jalat hyllystä. Niinpä siltä seisomalta päätin kotiuttaa kolme kappaletta jalkoja meidän kotiin odottamana kylmempiä ja pimeämpiä ilmoja.
Siinä ne nyt meidän valkoisella ruokapöydällä ovat ja saavatkin olla siinä jouluun asti!


1 kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.