Syksyn istutukset etupihalla

3. lokakuuta 2014Hyrr, kuinka kylmä sitä aamuisin jo onkaan! Tuuli puhaltaa niin kovaa, että lapsillekin on pitänyt laittaa jalkaan jo talvikenkiä ettei varpaat jäädy. Muualla Suomessa on satanut jo ensilumet, niitä vielä täällä odotellessa. Nyt onkin hyvä aika alkaa laittaa terasseja syksy- ja talvikuntoon. Kaikki terassikalusteet laitetaan katoksen alle odottelemaan ensi kesää ja kalusteiden pehmusteet viedään lämpimään varastoon. Kaikki kesäasiat on siis aika poistaa, kuten myös kesän kukkaset. Kaikki kesäkukkaset on nyt heitetty roskiin ja mullat otettu pois Lechuzan ruukuista. Kesä on siis virallisesti ohi ja lokakuu on alkanut.
Olin ajatellut hankkia täksi syksyksi ja talveksi meidän etuterassille pari havupuuta ja laittaa ne Lechuzan ruukkuihin. Ideana olisi ollut laittaa jouluvalot havupuiden ympärille sitten marraskuun lopulla. Tällä idealla lähdin kohti Agrimarkettia ja sinne päästyäni suunnitelmaan tulikin sujuva muutos. Bongasin myymälän pihalta tarjouksesta kauniita vaaleanpunaisia callunoita, jotka olivat todella kauniita ja kestäisivät hyvin koko talven läpi. Niinpä nappasinkin 4 callunaa mukaan ja jatkoin matkaa seuraavalle kukkaosastolle. Sieltä onnistuin bongaamaan hyvin hassun näköisiä hpealankaa, joka on hyvin kaunis hopeanhohtoinen kasvi syysistutuksiin pihalle ja parvekkeelle. En ollut aikaisemmin nähnyt koko kasvia ja päätin napata myös näitä 4 kappaletta mukaan. Callunoiden ja hopealangan yhdistelmästä voisi tulla ihan kaunis kokonaisuus.
Itse tykästyin tähän kokonaisuuteen. Lisäsin ruukkuihin vielä valkoisia koristekiviä tuomaan lisää vaaleutta kokonaiskuvaan. Nyt ulkoistutukset ovat hyvin syksyiset ja itse kyllä tykkään!


15 kommenttia

 1. Kaunis kokonausuus! Itsekin juuri mietin mitä syyskukkasten tilalle ostaisin! Tässä voisi olla hyvä vinkki toteutukseen. Upea myös tuo iso lyhty! Kaunista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Paula! Itse olen tykännyt tämän vuoden syyskukkasistani. Hyvin simppelit ja säilyvät hyvin pitkään!

   Poista
 2. Kaunis syysasetelma! Hopealanka on vanha suosikkini, jonka olemassaolon olin jo aivan unohtanut. Kiitos muistutuksesta, taidanpas lisätä meidänkin parvekkeelle muutaman :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse en ole koskaan käyttänyt tätä hopealankaa missään, joten ihan uusi tuttavuus joka tuli kyllä jäädäkseen :)

   Poista
 3. Kaunis kokonaisuus! :) Laitoin viime syksynä melkein samanlaisen syysruukun, mutta tänä vuonna päädyin laittamaan pienemmät ruukut etupihalle. En ole päässyt napsimaan kuvia, kun meillä on menossa asfaltointi..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No itse ja pohdin pienien ja isojen välillä, mutta pienet pääsi takaterassille ja isot eteen edustamaan :)

   Poista
 4. Onpa kauniit! Itse olen ollut laiska laittamaan syksyksi syyskukkia, ehkäpä pitäisi ottaa nyt itseä niskasta kiinni viikonloppuna ja mennä syyskukkaostoksille...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin minäkin olen, mutta nyt tsemppasin itseäni ja hoisin homman kuntoon :D

   Poista
 5. Tosi nätti asetelma ja tuo Lechuzan ruukku on todella tyylikäs - kaiken kruunaa valkoiset koristekivet, tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Tarja! Nuo kivet oli kyllä kiva lisä tuohon mahdollisimman simppeliin asetelmaan.

   Poista
 6. Mulla on itsellä hopealankaa ja sinisiä calluunoita parvekkeella! :)

  http://heilima.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyykin käydä kurkkimassa toteutustasi :)

   Poista
  2. Harmi vaan, että ratkaisu on tilapäinen - muutan tämän kuun lopulla eikä "uudessa" asunnossa ole parveketta tms. :/ Mutta sitten kun asutaan omakotitalossa, niin hankin kyllä samanlaiset istutukset syksyisin! :)

   Poista
 7. Elegantinnäköinen asetelma. Mistä olet hankkinut kauniit koristekivet?

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.