Toivepostaus: Vanhemman tytön huone 360 astetta

8. lokakuuta 2014Meidän vanhemman tytön huoneen kokonaisuudessa esittelyä on toivottu monta kertaa, joten ajattelin sen tänään toteuttaa, nyt kun se on kerrankin siistissä kunnossa eikä perusleikkien jäljiltä sikinsokin. Eli olen ottanut ylimmäisen kuvan huoneen sisääntulosta, josta on näkymä koko huoneeseen. Huoneen muoto on hieman suorakulmion muotoinen ja tilaa on enemmän vasemmalla puolella minne huone painottuu. Eli kun astut huoneeseen sisään, näet koko huoneen kerralla, ilman että sinun tarvitsee kääntää päätä mihinkänn suuntaan. Huone on kooltaan vähän yli 10 neliötä, joten kohta kaksivuotias tyttömme pärjää kyllä hyvin huoneessa. Jossain vaiheessa jos tyttömme haluavat muuttaa samaan huoneeseen, tulle se huone olemaan tämä. Mutta sitä ei varmaan koskaan tule tapahtumaan, hih!
Huoneessa on oikealla seinällä Ellokselta tilattu pinkki pallotapetti ja muut seinät olen jättänyt täysin valkoisiksi. Ainoastaan oven viereisestä seinäosiosta löytyy art4u:lta tilatut pinkit perhoset, jotka on sisustustarroja ja liimattu seinään. Ne on erittäin helppo ottaa pois ja sijoittaa uudelleen vaikka valkoisen vaatekaapin oveen lentämään. Muuten huone on perus valkoinen väriltään. Vaatekaappina tytöllämme on Ikean korkeakiiltovalkoinen vaatekaappi, jolla on leveyttä 2 metriä. Se on vielä aika tyhjillään, mutta varmasti tulee ajan saatossa täyttymään vaatteista ja tavaroista. Nyt olen myynyt pois melkein kaikki alle 74-koon vaatteet, joten säilytystilaa vapautui taas huomattavasti uusille vaatteille.
Tälläinen huone meidän tytöltä löytyy. Kohta juhlimmekin tyttömme kaksivuotis synttäreitä, jolloin tavaran määrä lisääntyy taas jonkin verran. Niitä odotellessa!


8 kommenttia

 1. Eih, miten i h a n a! Kelpaisi tällaiselle vielä vähän vanhemmalle tytöllekin :) Voi suloisuus tuota pallotapettia, pitsimattoa ja polkuautoa <3

  VastaaPoista
 2. Ihana huone, pompomit on todella söpöt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) Ja nuo pompomit on kyllä niin helppo tehdä ja siirtää vaikka juhlien ajaksi keittiön puolelle :)

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.