Tyttöjen syntymäpäivien suunnittelua!

12. lokakuuta 2014Vihdoinkin alkaa olemaan se aika vuodesta, kun pääsee suunnittelemaan tyttöjemme syntymäpäiviä. Tyttömme ovat syntyneet viikon sisällä toisistaan, vaan vuosi heitä erottaa. Tämän takia olen tänä vuonna ajatellut järjestää tytöillemme yhteissynttärit, jossa juhlitaan yhdessä 1-vuotiasta ja 2-vuotiasta tyttöämme. Aluksi pohtisin jos sitä jaksaisi tehdä ja järjestää kahdet syntymäpäivät erikseen, mutta lopulta tulin järkiini ja päätin päästä mahdollisimman vähällä stressillä. Sitä paitsi toisen tyttömme syntymäpäivä olisi pyhäpäivä, jolloin olemme melkein joka vuosi jotenkin juhlineet Halloweenia jollain tavalla. Siksi yhteissynttärit tuntui erittäin hyvältä ajatukselta järjestää. Vähemmän leivottavaa, vähemmän panikoitavaa ja kaikki hoituu kerralla.

Olin jo valmiiksi suunnitellut ottavani joka vuosi tyttöjemme syntymäpäiville eri teemoja ja toteuttavani juhlat teeman pohjalta erilaisilla koristeilla ja kattausvälineillä. Tämän vuoden teemaksi valikoitui lopulta Polka Dots - teema, jonka mukaan koristelu tulee olemaan hyvin pilkukasta tänä vuonna. Olen jo valmiiksi tilannut koristeluja eri juhlaväline- ja koristelukaupasta. Tyttöjen syntymäpäiville saapuu sekä aikuisia että lapsia ja tämän vuoksi ajattelin lapsivieraille kattaa oman pöydän, jossa tulisi olemaan lapsille tarkoitetut pahviset polka dots-lautaset, mukit ja hauskat popcorn-kulhot. Löysin myös paikallisesta tavaratalosta samaan teemaan sopivat jätskikulhot, joten niitäkin on tarkoitus hyödyntää lasten omassa pöydässä.
Odotan jo kovasti, että pääsisin laittamaan tyttöjen syntymäpäivä esille ja saavuttamaan sen pienen stressitason mikä juhlista aina tulee, mutta positiivisessa mielessä. Paljon leivottavaa ja tehtävää, mutta onneksi kivaa sellaista!

Kuvat tarvikkeista: Juhla Center

4 kommenttia

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.