Tyylihaaste: Syksyn suosikit osa 1 ja jännä päivä!

24. lokakuuta 2014Oikein hyvää huomenta! Tänään on jännä päivä! Miksi? Koska tasan vuosi sitten kello 14.39 meidän pikkuinen tyttö putkahti maailmaan raskausviikolla 41+4. Minua jostain syystä jännitti tänä aamuna todella paljon, koska synnytykseni oli suunniteltu ja se tultiin käynnistämään aamupäivästä. Ensimmäinen synnytys ei jännittänyt läheskään niin paljoa kuin tämä toinen, koska tällä kertaa tiesi mitä suunnilleen tulisi tapahtumaan ja kaikki ei olisi niin spontaania mitä se ekalla kerralla oli. 

Minulla oli vielä tässä raskaudessa raskausajan diabetes, joten pelotti hieman kuinka iso vauva sieltä mahasta oikein tulisikaan ulos. Ensimmäinen tyttömme sairastui vielä vauvarokkoon muutama päivä ennen synnytystä ja tänä aamuna vuosi sitten teki todella pahaa jättää hänet mummin kanssa kotiin 40 asteen kuumeessa ja lähteä synnyttämään. Mutta onneksi synnytykseni oli niin nopea, että paljoa ei kerennyt muita miettimään vaan homma hoitui nopeasti ja ponnistusvaihe kesti hurjat 1 minuutin. 

Mutta kaikki on mennyt erittäin hyvin, synnytys, vauvaa-aika ja ensimmäinen ja toinen vuosi tyttöjemme kanssa. Tänään juhlitaan pikkuista 1v. tyttöämme meidän kesken ja lauantaina sitten suvun ja ystävien kesken! Onnea E <3
Tämä minun blogi alkaa pikkuhiljaa muuttumaan muotiblogiksi, kun toteutan kaksi vaatehaastetta samaan aikaan, sekä urheiluhaastetta että syksyn suosikit- tyylihaastetta.. No ei kai sentään, koittakaa kestää ;) Ihana Casa Blanco haastoi minut aikoinaan kokoamaan kasaan oman tyylini syksyisiä suosikkeja. Kiitos ihanuus! Kuvakollaasin sijaan päätin ottaa 3 eri päivän asukuvat ja esitellä ne kolmessa eri postauksessa kuvien kera. Muotia en sen suuremmin seuraa, vaan pukeudun vapaa-aikana ja töihin yleensä hyvin siisteihin vaatteisiin. Jotkut vaatteeni ovat lukioajoilta ja jotain uutuuksiakin löytyy. Aika harvoin päivitän vaatekaappiani, mutta nyt päivitystä on täytynyt hieman tehdä oman kropan muututtua kiinteämmäksi ja hieman pienemmäksi.
Tätä mustaa tyyliä voisin ehdottomasti käyttää sekä töissä, matkusteluun että vapaa-aikanakin.  Asukokonaisuus on tällä kertaa hyvinkin yksinkertainen, koska asu koostuu yhdestä vaatekappaleesta eli Zaran kokohaalarista. Mustaan haalariin kuuluu myös kullan värinen vyö, jonka olen kiinnittänyt vyötärölleni. Ostin tämän jumpsuitin viime viikolla ja olen tykännyt siitä erittäin paljon. Itseni päällä on koko XS ja se oli juuri sopivan pituinen minulle. Olen muuten 170cm pitkä ja puntit ovat juuri sopivan pituiset. Yleensä joudun lyhentämään normihousuja, mutta tämä haalari oli ihan perfect!

Haalari: Zara
Kello: Guess
Käsikoru: Kultajousi


Tässä haasteen ensimmäinen osa. Toisessa osassa paneudun ulkovaatteisiin ja kolmannessa osassa aiheena on juhlapukeutuminen. Nyt, iloa päivään!


5 kommenttia

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.