Vanha punainen kehto stailattavaksi

20. lokakuuta 2014Oikein ihanaa alkavaa viikkoa kaikille! Itselleni tämä viikko ja varsinkin tämä päivä on erittäin jännittävä päivä, koska edessä olisi työhaastattelu paikkaan, joka kuulostaa erittäin mielenkiintoiselta ja haastavalta. Työhaastattelut on aina jänniä hetkiä, koska jokainen haastattelu on omalla tavalla erilainen ja tunnelma riippuu paljon haastattelijasta. Itse olen persoonaltani hyvin iloinen, positiivinen ja välillä hieman ronskihtavampikin, joten pyrin tekemään työhaastatteluista vähän rennompia ja keventämään haastattelun tunnelmaa, jos haastattelu sen sallii. Pitäkää siis peukkuja! En ole käynyt työhaastatteluissa sitten yli kolmeen vuoteen, joten pieni jännitys meinaa iskeä, mutta yleensä olen haastatteluissa aika varma. Katsotaan kuinka käy!
Mutta itse aiheeseen eli tuohon kuvissa olevaan punaiseen kehtoon. Käväisin viime viikolla vanhempieni vintillä ja tein sieltä ihan huippulöytöjä kotiimme. Yksi löytöni on hyvin vanha punainen kehto, jonka vanhempani ovat ostaneet jo 70-luvulla siskolleni ja nyt kehto oli jäänyt vintille ihan unholaan. Vanhempani haluavat päästä eroon kaikesta vanhasta tavarasta, joten kysäisin lupaa kehdon kotiuttamiseen ja he sen samantien antoivat. Nyt kehto pääsee hiettovaksi ja maalattavaksi by me eli minun hoidettavaksi ja katsotaan millainen lopputulos tulee. Vinkkejä otetaan kokeneemmilta aina vastaan jos teidän lukijoiden joukosta löytyy kokeneita tuunaajia ja remontoijia jos tätä nyt pieneksi remontiksi voisi kutsua. Kehtoon olisi myös aivan ihana ommella pikkuinen patja ja suloinen pikkuinen nuken koristetyyny, mutta valitettavasti näillä käsillä ja taidoilla se ei vain ihan heti onnistu.

Katsotaan mitä saan aikaan. Tässä nyt ennen-kuva!


13 kommenttia

 1. Hei, olen blogiasi käynyt usein kurkkimassa, mutta en ehkä kommentoinut ennen. Tietokoneella tulee nykyään harvoin istuttua ja kännykällä kommentointi tuntuu hankalalta. Mutta nyt jätän merkin itsestäni:) MInusta tuo kehto on hieno tuollaisenaan. Vaikka en enään mikään vanhojen tavaroiden ystävä olekkaan niin tuossa on sellaisesta "lapsuuden tunnetta" menneiltä ajoilta. Innolla jään kuuitenkin odottamaan lopputulosta! : )
  T: Laura
  ps. Toivottavasti haastattelu sujui hyvin, pidän peukkuja että onnistaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos peukuista ja tsempeistä, niitä aina tarvitaan! :) Tarvii katsoa mitä kehdolle teen. Ainakin pientä korjausta tarvii tehdä.

   Poista
 2. Ihana kehto! Pidän peukkuja duunipaikan suhteen. :)

  VastaaPoista
 3. Ok, en tekstistä ymmärtänyt :) saanko kysyä että teetkö kokoaikaista työtä? Ihmettelen jaksamista ja ehtiväisyyttäsi joka paikkaan kun itsellä kolmen lapsen kanssa tuntuu että ei muuhun jää aikaa kun lastenhoitoon :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällä hetkellä etsin uutta kokopäivätyötä kun haastatteluissa käyn ja yllättävän hyvin sitä jaksaa ja kerkiää. Blogi selvästi hieman hidastuu, mutta se pitää kestää ;)

   Poista
 4. Kiva kuulla että olet noin hiemosti onnistunut yhdistämään tärkeät asiat! Varmasti mahtava tukiverkko (lue lastenhoitajat) takana :) itsellänikin on mutta energia ei riitä :D

  VastaaPoista
 5. Ihana tuo kehto, kiitokset myös kivasta blogista, täältä olen saanut paljon vinkkejä myös omaan sisustukseen! Itse tuunasin kesällä pikkuisen lipaston, jonka löysin meidän suvun ikivanhasta maalaistalosta. Maalit eivät oikein miellyttäneet minua (kansilevy punainen ja muutoin valkea maali oli jo melko kellastunutta). Kysyin puuseppä ystävältäni neuvoa ja hän suositteli poistamaan maalit ensiksi kuumailmapuhaltimen avulla, sitten hionta ja lopuksi pintaan uusi väri. Itse käytin kyseisen puusepän suosituksesta osmo colorin puuvahaa, joka toimi todella hyvin ja oli helppo levittää vaahtomuovipensselillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos näistä mahtavista vinkeistä! Ovat kyllä tosi suureksi avuksi! Ja kiitos, että olet jaksanut seurailla blogiani ja lukea juttujani :)

   Poista
 6. Meillä on valmiina nuken kehtojen tekstiilipaketteja. Niihin kuuluu patja, peitto ja tyyny.
  t. Heidi
  Tmi Isoisän Puulelut
  www.isoisanpuulelut.fi
  https://www.facebook.com/isoisanpuulelut

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi miten kauniit kehdon tekstiilit ja ne nuken vaunut oli täydellisen ihanat!! :)

   Poista
 7. Juu, ne on kyllä herkut:) Kehtoja on kahta kokoa ja kahta väriä. Se pallokuosi on ollut tekstiilipaketeista suosituin.

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.