Adventtikynttilöiden esillelaittoa ja koristelua!

16. marraskuuta 2014


Kun kerran löytää kauniit kynttilät niin ei niitä oikein raaski polttaa. Bongasin viime jouluna Riviera Maisonin alennusmyynneistä upeat valkoiset bling bling adventtikynttilät, jotka kotiutin samantien kotiimme. Ajattelin ostaa kynttilät valmiiksi täksi jouluksi, jolloin voisin vihdoinkin ottaa ne käyttöön ja sytyttää kynttilän joka sunnuntai palamaan. Apua, kohtahan sitä koittaakin jo ensimmäinen adventtisunnuntai. Vielä vähän aikaa sitten naureskelin, kun meidän kotia kuvattiin syyskuussa joululehteen ja laittelin meidän kotiin kuusta sisään. Silloin ajattelin, että tässähän on vielä ikuisuus aikaa jouluun. Ja kas kummaa, nyt voi jo todella alkaa fiilistelemään joulun tunnelmaa kunnolla. Vielä kun lumi saapuisi tänne Etelä-Suomeenkin niin saisi ihan kunnon joulufiiliksen!
Niinpä aloinkin eilen illalla väsäämään valmiiksi adventtikalenteria kynttilöistä. Halusin alustaksi mahdollisimman yksinkertaisen ja turvallisen version, jolloin itse kynttilät olisi pääosassa. Koristeiksi  H&M:n alustalle lisäilin Prismasta aikoinaan ostamiani hopeisen kromisia joulupalloja ja lopuksi laitoin kynttilät kaikkien pallojen sekaan numerojärjestykseen tietenkin. Hyvin yksinkertainen asetelma. Viime vuonna minulla oli myös valkoiset kynttilät adventtisunnuntain kalenterissa. Valkoinen väri on minusta kaunis ja puhdas väri toimimaan ja kuvastamaan rauhallista adventtia. Itse en ainakaan vielä tänä vuonna innostunut käyttäämään mitään glitterisiä kynttilöitä, ehkä ensi vuonna sitten.

Hyvin yksinkertainen ja helppo, sellainen meidän jouluun sopii hyvin! Vähän blingiä ja glamouria jouluun!12 kommenttia

 1. No sama juttu meikäläisellä, että kun ihanan kynttilän löytää, niin ei raaski sitä sitten polttaa. Tytöt meillä aina vitsailee, että kynttilät säilyy äidillä vuosia, kun toiset polttaa ne muutamassa päivässä. Yksi ruusukynttilä on kieltämättä koristanut työpöytää jo kolme vuotta. Kauniit nuo sinun adventtikynttilät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hitsi sitten en ole yksin tämän ongelman kanssa :) Katsotaan uskallanko laittaa kynttilän palamaan ensimmäisenä adventtisunnuntaina..

   Poista
 2. Aivan ihanat adventtikynttilät! Ja voi että teillä on kyllä klassisen kaunista, todella luksuksen näköistä. Ehkä jonain päivänä meilläkin on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos kauniista sanoista Miina! <3 Pikkuhiljaa talo alkaa muotoutua ja näyttämään omanlaiselta!

   Poista
 3. Ihanat kynttilät. <3 Niin kaunista niin kaunista!! En tiedä muistinko kommentoida aikaisemmin, mutta ihana tuo seinien sävy. Sopii niin kivasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Jenna! :) Väri on niin täydellinen ja minun juttu. Onneksi bongasin sen aikoinaan :)

   Poista
 4. Todella kaunista! Tuo peili on mainio tausta asetelmalle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana Syhi! :) Peili vähän niinkuin kuuluu tuohon paikkaan, tehty siihen! :)

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.