Airamin LED-havuköynnös takan päällä

23. marraskuuta 2014

"It´s beginning to look a lot like Christmas
Everywhere you go
Take a look in the five and ten
It´s glistening once again
With candy canes and silver lanes aglow"
Voi miten joulumieli alkaa valtaamaan omaa olotilaa ja ajatuksia. Huomaan tuijottavani kotiamme ja miettiväni mihin sijoittaisin kaikki kauniit joulukoristeet mitä olen uuteen kotiimme ostanut ja vanhoja säilyttänyt. Mihin tahansa kotonamme pääsi käännät, jotain jouluista pilkistää jostain nurkasta, mutta vain vähäisesti vielä. Takkaa on tullut poltettua normaalia enemmän tunnelman luojana ja sen näkeekin takkapuiden vähenemisestä! Itse koen joulufiiliksen saavuttavan itseni ja kotini heti, kun ensimmäiset jouluvalot on saatu laitettua paikalleen. Niin kävi tänäkin vuonna, nyt kun marraskuussa laitoin paikalleen upean Airamin LED-havuköynnöksen valkoisen, kookkaan Uuniseppien Tunturi-takkamme päälle.
Tämä Airamin havuköynnös on pituudeltaan 5 metriä pitkä ja itse olen taittanut sen kaksinkerroin meidän takan päälle. Muuten havuköynnös roikkuisi kummaltakin puolelta takkaa melkein lattialla saakka ja se ei ihan pienten lasten kanssa toimi. Kaikista mahtavinta köynnöksessä on, että sitä voi käyttää sisällä ja ulkona. Itse tiesin heti asettavani sen takkamme päälle. Onneksi aikoinaan, kun talomme sähköjä suunniteltiin ja me saimme vaikuttaa pistorasiapaikkoihin, pidin pääni kun halusin yhden ylimääräisen pistorasian ihan takan päälle. Yleensä takan päältä ei pistorasiaa löydy, mutta itse halusin sen sinne juuri joulua ja jouluvaloja ajatellen. Edellisessä asunnossamme takan päällä ei ollut pistorasiaa, jolloin johdot roikkuivat takan reunasta lattialle ja vanhempi tyttömme ( joka oli silloin vuoden vanha) yritti repiä valoja koko ajan takan päältä alas ja onistuikin siinä kiitettävän monta kertaa. Nyt nämä havuköynnösvalot saisivat olla rauhassa pikkuisilta käsiltä ja yrittäjiltä.
Ihastuin kyllä tähän LED-köynnökseen niin! Minulle tuli heti mieleen hieman amerikkalainen joulu, jossa aika usein näkee takan päällä havuköynnöksen ja paljon valoja ja kynttilöitä. Jos meiltä löytyisi rappuset eli talomme olisi kaksikerroksinen, laittaisin ehdottomasti tätä havuköynnöstä portaiden kaiteen reunalle roikkumaan ja tuomaan joulun tuntua. Mutta meillä se saa nyt majailla tuossa takan päällä joulun ajan ja jopa joulun yli. Otin kuvia alkuillasta milloin meillä oli jo hieman hämärää. Näin havuköynnös pääsee oikeuksiinsa ja näette ehkä hieman millaista valoa se tuottaa.

Ihana ostos kotiimme!


25 kommenttia

 1. Ihanan jouluinen tunnelma!

  VastaaPoista
 2. Tosi ihanaa että tuon saa lasten ulottumattomiin,vaikka jännä että tuo kiinnostaa mut ne eteisen kynttilät ei :)noo,lapset on outoja;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tuolla tarkoitin, että kun laitoin noita paikoilleen. Mutta ei nyt tartuta asioiin vaan keskitytäänkö olennaisenn? :)

   Poista
 3. Lapsesi on noiden kimpussa mutta ei kynttilöiden ja kuusen? Erikoista :) itse en tykkää yhtään tuommoisista koristeista mutta on kyllä todella teidän tyylinen eli upea ja kookas takkanne saa arvoisensa kruunun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta siinä ei ole mitään erikoista. Ei nyt tehdä kärpäsestä härkästä, you know?

   Kiitos kehuista! Koriste ja valo on hyvin meidän tyylinen, totta! :)

   Poista
 4. Upeaa on <3 <3 <3 Jotkut on vetänyt taas herneet liian syvälle nenuliin (;

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jätän heidät omaan arvoonsa, niinkuin muut bloggaajat on neuvonutkin :)

   Poista
 5. Katoaa kuule lukijat aika nopeaan ylimielisen asenteesi vuoksi!nyt käy ilmi,että jos ei ole samaa mieltä kanssasi "jätät kommentin omaan arvoonsa".Terveisin kokeneempi ja kuuluisampi bloggaaja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos kommentoinnissa mennään henkilökohtaisuuksiin, silloin en julkaise. Eri mieltä saa olla, mutta kyllä joku raja pitää itselle asettaa.

   Poista
  2. Henkilökohtaisuuksiin ei ole mielestäni mennyt kukaan kommentoijista?!?yhtään sen enempää kuin itsekään esitellessäsi kotiasi tai lasten kuviasi!

   Poista
  3. Siis en ymmärrä, eri mieltä saa olla mutta et julkaise kommenttiani jonka olen kaksi kertaa laittanut sinulle asiallisesti että oletko huomannut miten rakeisia ja huonolaatuisia kuvat ovat, se häiritsee lukijana silmää ja siksi toivoisin vastausta. :) Tämä ei kai ole henk.kohtaista?

   Poista
  4. Hei! Nyt tätä kommenttia ei kyllä ole aikaisemmin tullut läpi?! Tottakai tuollaisen julkaisen. Suunnitteilla on paremman kameran hankkiminen lähitulevaisuudessa :) Joten kuvat tulee muuttumaan parempaan suuntaan heti kun hieman rikastun ;)

   Poista
  5. No sitten vika on varmaan jossain, mutta kiitos kun vastasit! luulin ettet todella julkaise mielipidettäni ja sitten täällä kirjoitat muuta. Mutta asia selvä, kiitos asiallisesta vastauksesta. =) olisi mukava kuulla kamerapostauksia, mikäli olet ostamasas uutta. Ne on aina siistejä & itse olen ostamassa uutta kameraa niin kokemuksia kuulisin. Mukavaa joulun odotusta!

   Poista
  6. Tottakai julkaisen ja pyrin panostamaan kuvaukseen ja paremman kameran + linssin hankintaan tulevaisuudessa. Paremmat kamerat on vain älyttömän hintaisia ja ensiksi pitää vähän kerätä säästöjä ostoa varten :) Mutta postausta teen ensi vuoden alussa!

   Poista
 6. Mikä on sinun motivaatiosi pitää blogia?

  Terv. Omassa arvossaan oleva

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Blogini toimii päiväkirjanani ja kirjoitan asioista mitkä omaa silmää miellyttää ja sisustan oman maun mukaan.

   Poista
 7. Se on hyvä. Eniten blogissasi ärsyttää tapasi hehkuttaa upeaksi ja kauniiksi tavaroita/kotiasi ja tietynlainen ylpeys kaikkea omistamaasi kohtaan. Se pilaa kauniinkin kodin. Ja en sano sillä että kateellinen olisin, asun itsekin ihanassa kodissa rakkaiden ihmisten ympäröimänä vaan vain oman mielipiteeni tavastasi hehkuttaa ylimalkaisesti jostain torkkupeitosta. Mutta meitä on moneen junaan, itse olen tottunut vaatimattomampaan tapaan esittää asioita joten voit jättää tämänkin kommentin omaan arvoonsa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi. Harmi, että kirjoitustyylini ei sovi sinulle :/ Mutta en aio sitä mitenkään muuttaa, koska se on minun tyylini. Tiedän, että sitä et tarkoittanutkaan.

   Poista
 8. Vastaukset
  1. Voi kiitos Meiju <3 Nyt alkaa olla ihanan tunnelmallista, kun saimme hieman luntakin :)

   Poista
 9. Hei kaikki anonyymit vihanpitäjät! Eikö olisi jo aika katsoa peiliin, elää omaa elämää ja antaa muiden tehdä omalle kodilleen sitä mitä haluavat. Kaiken ei tarvitse blogeissa viehättää; tällöin voit jatkaa eteenpäin seuraavaan blogiin ja palata taas toinen kerta kurkkimaan. Tämä ei ilmeisesti ole myöskään valokuvausblogi, joten miksi kuvien pitäisi olla super-laadukkaita? Oikein kauniitahan ne ovat näinkin. Ja eikö omasta kodistaan, lapsistaan saisi olla ylpeä? Live and let live!

  VastaaPoista
 10. Saijan olen tavannut ihan livenä ja hän ei todella ole mikään ylimielinen. Saija on harvinaisen positiivinen ja iloinen mikä saattaa jakaa mielipiteitä. Harva meistä pystyy samaan. Ihmisen kuuluu olla ylpeä lapsistaan ja kodistaan, on se sisutettu tyylillä tai ei. Kunhan siellä itse perheen kanssa viihtyy ja siellä on rakkautta.

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.