Eteisen jouluista fiilistä!

18. marraskuuta 2014Oikein ihanaa tiistaiaamua kaikille lukijoille! Nyt näitä jouluaiheisia postauksia alkaa pikkuhiljaa tippumaan ja ilmestymään tänne blogin puolelle. Olen antanut itselleni luvan alkaa vihdoinkin hehkuttamaan joulun tuloa, koska marraskuu on edennyt jo puoleen väliin ja joulukuu on jo ihan pian äärellä. Se tarkoittaa minulle jouluisten esineiden kaivamista esiin ja asettamista paikoilleen. Viime viikolla kävin ostamassa ulos jouluvalot ja nekin on nyt asennettu paikoilleen, mutta niistä sitten myöhemmin. Nyt keskitytään hieman jouluiseen alkavaan fiilikseen, joka alkaa valtaamaan meidän kodin eteistä. Aloitin ihan pienistä asioista ja joulukuussa lisäilen sitten loput koristeet.
Eteisessämme ei ole kalusteiden osalta tapahtunut mitään ihmeellisiä muutoksia, vaan enemmänkin yritän tuoda joulua tekstiilien ja esineiden kautta. Eteisemme on aina hieman hämyisempi, koska ovesta löytyvistä pikkuikkunoista ei tule sisään valoa maitolasin takia. Tykkään eteisemme tunnelmasta ja aika harvoin laitan eteiseemme valoja päälle. Joka ilta tykkään sytyttää kynttilän Askosta löytämääni korkeaan kynttilänjalkaan, jolloin eteisemme saa osakseen kynttilänvaloa ja -hehkua. Myös eteisestä löytyvä iso lyhty on saanut kynttilät sisäänsä ja nekin palavat joka päivä. Nyt kun päivisinkin on aika hämärää synkkien sateisten säiden takia, voi kynttilöitä polttaa heti aamusta lähtien. 
Myös eteisemme Riviera Maisonin valokuvakoukku on saanut hieman joulua Sia:n joulukuusenkoristeen osalta. Tämä pallo on ostettu muutama vuosi sitten ja siitä on tullut jotenkin erittäin tärkeä minulle. Varjelen tätä joulukoristetta kaikin tavoin ettei se vaan menisi rikki ja pienemmät asukkaamme saisi sitä käsiinsä, koska pallo on erittäin herkkä ja siitä voi kovassa kohtelussa irrota kauniita blingejä irti hyvin helposti. Myös valokuvakehys tulee saamaan myöhemmin jouluisemman fiiliksen, kun vaihdan kehyksiin uuden jouluisen kuvan meidän tytöistä. Tuo kuva on vuoden vanha ja otettu tytöistä silloin kun nuorempi tyttömme oli vain muistaakseni 10 päivää vanha ja vanhempi tyttömme tasan yksi vuotta vanha.

Eteisemme on nyt hyvin strassien ja kynttilänvalon hehkussa loistava ja saa taas ensi kuussa lisää joulua osakseen.


18 kommenttia

 1. Kynttilöillä on kyllä suuri merkitys sisustuksessa! Eiköhän sitä itsekin tässä kohta jo aleta joulua lisäämään kotiin... :) Ihan parasta aikaa vuodesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on khan kyllä parasta aikaa! Itse en stressaa yhtään joulua, vaan lisäilen sitä pikkuhiljaa <3

   Poista
 2. On kyllä todella kaunista!

  Jäin vaan miettimään sitä, että eikö sinua hirvitä se, että lapset kaatavat tuon korkean kynttilämaljan tai polttavat itsensä lattialla olevilla kynttilöillä? Meillä ainakin tyttöjä tuli kiehtoo niin paljon, että pienet sormet olisivat heti räpeltämässä.

  /Hanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kyllä hirvitä yhtään, koska tyttömme eivät ole kyllä yhtään kiinnostuneita kynttilänjalasta eikä mistään muustakaan mitä lattialla on koristeita. Ovat jättäneet ne ihan omaan arvoonsa. Tästä hyvä esimerkki, kun lehtikuvauksiin laitoin joulukuusen niin nuorempi tyttömme ei 3 päivän aikana kertaakaan koskenut kuuseen :)

   Poista
  2. Kiehtoi tai ei,en siltikään polttaisi kynttilöitä noin vastuuttomasti..no omapa on asias!ja kyllä,tiedän ettet tätä julksise että varmasti on mahd hyvä ja kultainen ulkokuori mutta mitä siitä ulkokuoresta monesti sanotaankaan...

   Poista
  3. Hahah! Jokainen hoitaa asiat tyylillään ;) Kommentistasi sen jo huomaa!

   Poista
 3. Kaunis ja ylellinen eteinen teillä kyllä on :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Johanna! Eteisemme on kyllä ihan meidän näköinen :)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Voi kiitos Meiju! <3 Joulua on kiva lisäillä eteiseenkin hieman :)

   Poista
 5. Ihana eteinen ! Mistä olet ostanut tuon senällä olevan kehyksen ja koukun siihen?

  Sini:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Kehys ja koukku on Riviera Maisonin ja olen ostanut ne Cobellosta Vantaalta.

   Poista
 6. Kaunista on! Meillä on tuo sama penkki ja Se on kyllä ihan huippu. Ei varmaan paljon tule puettua lasten kurahaalareita tuon päällä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei ihan tule niitä kuraisimpia! Vaikka ei penkki enää niin valkoinen ole kuin se oli ostettaessa ;)

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.