H&M:n paljettityynynpäällinen - kuin koru!

30. marraskuuta 2014



On se kumma, että kun vihdoinkin saa lunta niin se sitten sulaa pois jo päivän tai kahden päästä. Taas nurmikko vihertää ( jos nyt niin voi marraskuussa sanoa) ja joka puolella on lumi sulanut. Meidän piti tänään käydä mieheni kummilapsen syntymäpäivillä, mutta harmillisesti sairastuminen perui tämän päiväset juhlat kokonaan. Ei tässä muu auta, kun nauttia hetki olohuoneen sohvan pehmeydestä ja lukea muutama jouluinen sisustuslehti kannesta kanteen. Nyt on siis erittäin hyvä syy olla tekemättä pienen hetken yhtään mitään! Hyppäänkin sohvalle, johon asettelin eilen hieman strassityynyjä esille pitkästä aikaa. Olohuoneessamme en yleensä käytä strassityynyjä sohvalla, koska ne eivät ole mitkään parhaat nojailutyynyt, mutta joulun ajan saamme nauttia näistä kimaltelevista tyynyistä ja uuden vuoden jälkeen ne pääsevät taas kaappiin odottelemaan ensi joulua. Tykkään tästä hieman tummemmasta tyynystä. Yhdistelin vaaleaa ja tummaa tyynyä sekaisin. Nyt kimaltaa!




Sateesta huolimatta, oikein ihanaa ensimmäistä adventtisunnuntaita!


2 kommenttia

  1. Ihanilta näyttää! Juuri alkuviikosta tilasin nuo samat. :) Toivottavasti sopivat meillekin. Hieman pelkään ovatko liian tummat, mutta ainakin teille sopii. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä ainakin tykkäsin näistä päällisistä niin! Olin huomaamattani tilannut niitä 6 kpl :D 2 riitti meidän sohvalle ;)

      Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.