Häät Tampereella ja minun lohenpunainen mekkoni!

15. marraskuuta 2014
Meillä on tänään ohjelmassa ystäviemme häät.

"Sitoutua niin syvästi

että muuttuu pohjattomaksi

Puristaa niin lujasti
että muuttuu rajattomaksi
Rakastaa niin mielettömästi
ettei mikään enää
ole vailla merkitystä"

Tommy Tabermann


Häät on ihania juhlia, niin paljon riemua ja rakkautta ilmassa. Sitä ihan itsekin tajuaa aina häissä, kuinka paljon sitä omaa miestä rakastaakaan ja on valinnut niin oikean ihmisen rinnalle kulkemaan <3 Häät on vain sen luontoinen juhla, että yleensä kaikki on onnellisia ja kaikilla on hauskaa. Tänään meillä on aamusta heti lähtö Tampereelle, jonka läheisyydessä ystäviemme häitä vietetään. Itse olen helposti herkistyvä ihminen ja satavarmasti kyynelkanavat aukeavat vihkitoimituksessa.

Itselleni ei mitään vaatestressiä iskenyt, koska olin jo todella aikasin ennakkoon ostanut tämän lohenpunaisen maximekon. Marraskuisissa häissä voi olla viileämpää, joten pitkä mekko oli mielestäni hyvä valinta. Olen aina ollut maksimekkojen suosija, on ne niin helppoja ja kauniita. Minun mekkoni on hyvin yksinkertainen pitsikoristeineen. Takaa löytyy vielä joustava selkämysosa, jolloin mekko mahtuu hyvin monenlaiselle yläosalle. Oma mekko on kokoa XS.
Joten eikun auto käyntiin ja nokka kohti Forssaa ja sen jälkeen Tamperetta!


4 kommenttia

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.