Happy Halloween!!

1. marraskuuta 2014Täällä on eilen vietetty lasten Halloween-juhlia ystäväni kotona ja ai että! Oli kyllä niin hauskat juhlat ja lapset tykkäsivät niin paljon! Meidän tytöt oli pukeutunut tällä kertaa hyvin kissa-aiheisesti. Äiti oli kissanainen ja vanhempi tyttömme kissanpentu, hih! Tyttömme pukeutuivat myös päiväkodin Halloween-juhliin ja olivat ihan innosta pinkeänä, kun pääsivät juhlimaan ja suorittamaan erilaisia kauhupolun rasteja päiväkodissa. Siellä vanhempi tyttömme oli pukeutuneena noidaksi luudan kera ja nuorempi tyttömme jatkoi miau-linjaa leopardiliiveineen ja söpöine syntymäpäivälahjaksi saatuine kissankorvapantoineen. Lapset on kyllä niin söpöjä kun ovat jostain asiasta niin innoissaan.

Tänään vietämme aikuisten kesken kunnon aikuisten Halloween-juhlia meidän kodissa, joten täällä alkaa iskeä jo hirveää paniikkia koristeluiden osalta. Kiirettä pukkaa, joten nyt koristelemaan!! Oikein hauskaa kaikille Halloween-juhlijoille ja kaunista pyhäpäivää.

Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.