Ikean Oddvar- jakkaran tuunausta

12. marraskuuta 2014

Oikein kivaa keskiviikkoa kaikille! Tänään esittelen täällä, tai oikeastaan vilautan täällä, pientä DIY-projektia. Olen juuri aloittamassa tätä pikkuista prokkista ja laitan nyt alkutilannetta esille. Eli minuun otettiin muutama viikko sitten yhteyttä ja ehdotettiin osallistumista Teknoksen "Tuunaa jakkara" - haasteeseen. Haaste kuulosti ihan hauskalta idealta ja lupauduinkin samalta seisomalta mukaan. Pari viikkoa sitten posti päräytti aamusta autolla pihaan ja kuljetti minulle toivomani maalit Teknokselta ja Ikean Oddvar-jakkaran, jota olisi siis tarkoitus muokkailla.
Tämän pikkuisen muokkaus- ja tuunausurakan käynnistin tietenkin kokoamalla Ikean Oddvar-jakkaran. Siihen meni vain muutama minuutti, koska jakkara oli samaa helppoa Ikean koottavaa tavaraa kuin muutkin Ikean tuotteet. Ruuvit vain kiinni tuoliin ja se oli valmis pohjamaalattavaksi.
Seuraavaksi aloitin jakkaran pohjamaalauksen eli ensimmäinen vaihe oli pohjustaa jakkara Teknoksen vesiohenteisella Futura Aqua 3 tartuntapohjamaalilla. Ihan muuten huippumaali, koska perinteisesti maalaus olisi muussa tapauksessa tarvinut suorittaa hajujen takia ulkotiloissa, mutta tämä Teknoksen maali on hajuton ja maalauksen voi toteuttaa sisätiloissa meidän keittiön pöydällä pakkauspahvilla pöydän suojaamalla. 
Tässä vaiheessa ensimmäinen pohjamaalaus on suoritettu ja jakkara näyttää jo hyvin erinäköiseltä! Nyt annan jakkaran hetken eli tämän päivän kuivua ja huomenna jatkan jakkaran maalaamista valmiiksi. Minkä värinen jakkarasta loppujen lopuksi tulee ja mihin tulen jakkaran sijoittamaan? Se selviää heti ensi kerralla! :)Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.