Jännät ja karmivan hirveät Halloween -bileet!

3. marraskuuta 2014Meillä vietettiin lauantaina karmean hirveitä aikuisten Halloween-juhlia pimeän tullen. Aloitin jo heti aamusta koristelemaan meidän kotia mahdollisimman rumaksi ja pimeämmäksi. Kaiken kuului olla rumaa, sinnepäin ja ei niin tyylikästä: sohvatyynyt sekaisin, mustia roskasäkkejä joka paikassa ja Halloween-aiheisia koristeita laitettuna ympäri taloamme. Talomme koristeluun uppoi yllättävän paljon aikaa kun mitä olin aiemmin suunnitellut, mutta koristeiden määrä oli kyllä yllättävän suuri. 
Hyvä ystäväni osti aikoinaan omiin Halloween-bileisiin koristeet ja olemme nyt kierrättänyt niitä koristeita ja lisäsin vielä paljon omaakin joukkoon. Minusta tuo kierrätysidea on erittäin viisasta, koska melkein joka vuosi joku meidän kaveriporukasta nämä bileet järjestävät ja tuntuisi erittäin turhalta aina ostaa uusia koristeita, kun monelta löytyy varastosta edellisten vuosien koristeita. Mustilla jätesäkeillä saa kyllä hyvin luotua pimeyttä hyvin vaaleaan sisustukseen ja valoisaan taloon. Meidän juhlat alkoivat vasta pimeän tullen, mutta otin kuvia koristelusta päiväsaikaan, jotta kuvat näyttäisivät paremmilta ja luonnonvaloa pystyisi vielä hyödyntää.
Hämähäkit olivat päässeet valloilleen melkein joka huoneeseen ja hämähäkin seittiä löytyi mitä ihmeellisimmistä paikoista. Onneksi tämä seitti oli erittäin helppo myös poistaa seuraavana päivänä ja pussittaa takaisin omaan pussiinsa odottamaan taas ensi vuotta. Siivoukseen ei kauaa sitten mennytkään ja kaikki koristeet sain purettua ihan yhden tunnin aikana. Mutta mitkä bileet meillä olikaan! Oli kyllä niin hauskaa ja kaikki olivat mahtavasti panostaneet pukeutumiseen ja ruokiin. Julkaisinkin Instagramin puolella omasta puvusta kuvaani, mutta tänne sitä en uskalla laittaa ettei vaan nuoremmat lukijat järkyty kuvasta ja ettei se herätä mitään negatiivista palauteryöppyä. Ajattelen siis hieman nuorempiakin ja jos pukuni kiinnostaa niin kurkkaa se minun blogin Instagram-sivuilta!

Seuraavaksi laittelenkin pitkän kuvapläjäyksen tähän tulemaan. Koristeita meiltä tdella löytyi melkein joka huoneesta ja punasilmäisiä luurankoja oli yllärinä roikkumassa salaisissa paikoissa. Jätesäkkejä on kyllä niin helppo ja halpaa käyttää koristelussa ja niitä saikin saksien avulla hyödynnettyä loistavasti oviaukoissa ja lattialla. Jätesäkkiin lisäsi vaan läpinäkyvää teippiä ja oven yläpuolelle kiinnitys oli helppoa.Ei niin pelottavia näin päiväsaikaan otettuna, mutta saatte hieman kuvaa miten pelottavaa menoa illalla oli ;)


4 kommenttia

  1. Vau, mahtavat bileet ollut teillä. Hienot koristelut. Mäkin ajattelin, että ensi vuonna olisi kiva järkätä pojan kavereille karmivat kemut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kiva kun lapset on hieman isompia niin voi järjestää lasten Halloween-kutsuja. Meidän pikkuiset ovat hieman liian pelokkaita vielä :)

      Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.