Joulutähdet ripustettu ikkunaan!

29. marraskuuta 2014Viimeinkin on tullu aika asettaa joulutähtiä ikkunaan roikkumaan! Meidän joulutähdet on roikkunut olohuoneen ikkunoissa jo parin viikon ajan, mutta nyt vasta ehdin ottamaan kuvia. Joulutähdet kuuluvat vanhoihin perinteisiin, joita itse olen jo jonkin aikaa noudattanut. Minusta joulutähdet on todella kauniita ja nykyään niitä saa vaikka missä väreissä ja todella monessa eri koossa. Meidän paperiset joulutähdet on ostettu viime vuonna ennen joulua ja ovat Airamin valikoimista. Viime vuonna laitoin ne aika myöhään ikkunaan, mutta tänä vuonna päätin olla ajoissa ja ripustaa ne valmiiksi samaan aikaan muiden jouluvalojen kanssa.Kuvia otin alkuillasta, jolloin paperiset tähdet pääsivät loistamaan ikkunoissa. Tähdet eivät ole väriltään puhtaan valkoiset, vaan enemmänkin luonnonvalkoisen ja vaalean beigen väriset. Pidän tähtien kuvioinnista ja ne mahtuivat hyvin olohuoneen pikkuikkunoiden eteen. Aluksi suunnittelin ostavani jättitähden olohuoneiden isojen ikkunoiden eteen, mutta loppujen lopuksi päätin hyödyntää olemassa olevia tähtiä ja laittaa ne pienempien ikkunoiden eteen. Kivasti ollaan taas lähempänä joulua ja joulun tuntua!


4 kommenttia

 1. Nuo tähdet on niin tunnelmallisia. <3 Meilläkin olohuoneessa ja keittiössä tähdet. Ja ihanaa, kohta joulu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenna! Itseä huvittaisi vielä muutama tähti hankkia tyttöjen huoneeseen, mutta nyt taistelen tähtien ja valosarjojen välillä :D

   Poista
 2. Tähdet tuo joulun. Niin kaunista ja vaaleaa teillä. Jouluista tunnelmaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tähdet on kyllä niin jouluinen juttu ja muuttavat tunnelmaa täysin <3

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.