Juhlallinen glamourkattaus G.H. Mumm-samppanjan kanssa!

24. marraskuuta 2014Tähän aikaan vuodesta erilaiset kattaukset alkaa pyörimään ainakin omassa mielessä ja kovaa suunnittelua tulee tehtyä melkein joka päivä. Ohjelmassa on pikkujoulut, itsenäisyyspäivä, jouluaatto, joulupäivä ja uudenvuodenaatto. Jokaisena näinä juhlapäivinä meille on tulossa ystäviä tai sukulaisia käymään, jolloin ruokapöydän kattaminen on edessä ja siitähän minä pidän. Haluan jokaisen juhlan kattauksen olevan erilainen jollain tavalla, joten suunnittelu ja kokeilu on hyvä aloittaa jo hyvissä ajoin. Ja niinhän minä teinkin!
Olin todella otettu ja onnellinen, kun pääsin mukaan Pernod Ricard Finlandin kattauksen suunnittelukampanjaan. Tehtävänäni oli siis suunnitella G.H. Mumm-samppanjan joululahjapakkaukselle sopiva kattaus. Itse mietin aluksi tietyn teeman, minkä ympärille lähdin kattausta rakentamaan ja tämä oli tietenkin juhlallinen glamourkattaus säihkyvään joulunaikaan. Oma jouluni koostuu joka vuosi kimalteiden, strassien ja valkoisen + hopean värin hyödyntämisestä osana jouluista kattausta. Tänä vuonna päätin yllättää itseni ja ottaa myös hieman pinnalla olevaa mustaa väriä mukaan. Musta alkaa näkymään joulukoristeissa joka vuosi enemmän ja enemmän. Minusta musta on todella kaunis väri, mikä sopii oivasti myös jouluun. Siksi mustat tekstiilit pääsivät myös minun glamoursuunnitelman mukaan. Tätä suunnittelemaani kattausta voisi käyttää missä juhlassa vain: pikkujoulut, jouluaatto tai uusi vuosi. 

Punainen väri ei koskaan ole ollut minun juttuni, mutta tämän suunnittelukampanjan myötä huomasin sen pienenä annoksina oikeastaan korostuvan kauniisti valkoisen, hopean ja mustan värin joukosta. Upea G.H. Mummin punainen lahjapakkaus on siis kaunis lisä tähän kattaukseen ja tuo sitä juhlan tuntua lisää, kun että pullo olisi suoraan asetettu pöytään. Vetoketjulla avattava tyylikäs juhlapakkaus pitää samppanjan hetken myös viileänä, joten samppanjan voi jo aikaisemmin asettaa pöytään jos kotoasi ei löydy cooleria. Itse asetin pullon lahjapakkauksessa suoraan siihen kuuluvan coolerin sisään ja lisäsin vielä omaan tyyliin sopivaa hopeista helminauhaa lisäksi.
Ennen samppanjan tarjoilua asetin samppanjalasit pöydälle odottamaan vieraita ja lasien ympärille sirottelin valkoista koristelunta tuomaan joulun tunnelmaa. Kun tarjoiluaika koitti ja vieraat saapuivat paikalle, lisäsin lasien alle läpinäkyvän tarjottimen, mistä olisi helppo tarjoilla kuohuvaa vieraille. Tämä G.H. Mummin Cordon Rouge Brut samppanja on kansainvälisissä kilpailuissa moneen kertaan viime vuosina kultamitaleilla palkittu. Maku on hyvin sitruksinen ja täyteläinen, joten se sopii loistavaksi osana juhlaillallista, hieno tapa aloittaa tai lopettaa illallinen tai hieno tervetulo-toivotustapa vieraille. Me ainakin pidimme sampanjan raikkaasta mausta ja upeasta ulkonäöstä!

Otin juhlallisesta glamourkattauksestani monta kuvaa joka suunnasta, että näette kaikki koristeet ja ideat kerralla. Toivottavasti se antaa teillekin inspiraatiota suunnitellessanne tulevia juhlakattauksia. Itse lisäsin tähän kattaukseen vain vesilasit ja samppanjalasit mukaan, mutta myös viinilasit voi hyvin ottaa mukaan tarjoiluun. Itse rakensin kattauksesta aika jouluisen, mutta vähemmän jouluisen saisin siitä, kun poistaisin vain glitteriset porot ja poistaisin koristelumen. Pienillä asioilla kattaukseen saa aivan uuden ilmeen ja muokattua mieleiseksi. Joten ei muuta kuin kippis ja ihanaa juhlien aikaa kaikille!
Kiitos Pernod Ricard Finland tästä upeasta mahdollisuudesta!


*Toteutettu yhdessä Pernod Ricard Finlandin kanssa, sponsoroitu.*


16 kommenttia

 1. " G.H.MUMM Cordon Rouge Brut pukeutuu jo aiempina jouluina suuren suosion saaneeseen, kauniin punaiseen lahjapakkaukseen. " "Uusi pakkaus" on kyllä ollut jo useamman joulusesongin ajan myynnissä...

  VastaaPoista
 2. Kaunista, mutta jotenkin nuo korkeat kynttilänjalat kynttilöineen häiritsisi ainakin minua ottamaan kontaktia vastapäätä istuvaan. Yksinkertaisempikin voisi toimia. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, oikeassa olet että yksinkertaisempikin toimii :) Ja nuo kynttiläthän voi siirtää vaikka pöydän päähän syömisen ajaksi.

   Poista
 3. Sievää on kyllä kuvissa ,mutta mietin tuota tekolunta et miten toimii käytännössä?sotkeutuuko vieraiden hihat ym..onko käytännön kokemusta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä tekolumi on minulle ihan uusi juttu, minkä bongasin Loviisan Aitan osastolta messuilta ja he kehuivat sitä. Meillä se ei tarttunut mihinkään kiinni ja irtosi kyllä helposti pöydästä, koska on hyvin kevyttä.

   Poista
 4. Hopea ja valkoinen on aina tyylikäs yhdistelmä. Upea tuo punainen Mumm pullo.Sopii hyvin joulupöytään. Mistä olet hankkinut pöydällä olevan kauniin kauriin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) Kauriit tai porot, mitkä nyt onkaan, on ostettu Tampereen Tiger-liikkeestä.

   Poista
 5. Ylellinen kattaus mutta ikävästi pistää silmään ettei nuo mustat servietit sovi lainkaan yhteen muiden elementtien kanssa. Itse laittaisin ehdottomasti punaiset. Muutenkin joulun aikaan kuuluu lämpö ja pehmeys, ja koska teidän kaunis talo on jokseenkin streriili valkoisen ja hopean sävyillä, kannattaisi edes jouluna pehmentää tunnelmaa. Liika kylmyys ei ole kotoisaa. Toivottavasti laitatte esille lasten takia oikean joulukuusen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, nämähän on makuasioita! Valitettavasti punainen ei ole minun juttuni, joten mustalla mennään :) Ja kyllä, oikea joulukuusi tulee.

   Poista
 6. Mistä kivat helmet? (:

  VastaaPoista
 7. Onks teillä uusi huonekalu olkkarissa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole uusi. Oli olohuoneen puolella vaan juhlien aikana lisäistuimena.

   Poista
 8. Ihana kattaus! <3 Mutta itse bloggaaja vasta upea ilmestys onkin. :)

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.