Makuuhuone aloittelee jouluisissa tunnelmissa

7. marraskuuta 2014Heippis kaikille! Eilen meillä oli täällä Lohjalla maa ihan valkoinen räntäisen lumisateen ansiosta. Tätä valkoista iloa kyllä kesti vain alkuiltaan asti, kun vesisade alkoi ja kaikki lumi suli sitten pois. Mutta saipahan fiilistellä alkavaa talvea edes hetken. Mittari tulee hyppimään tulevan viikonlopun aikana plussan ja miinuksen puolella, joten pysyvää lunta ei nyt ainakaan vielä ole meille tiedossa. Vanhempi tyttömme oli ihan haltioissaan, kun eilen aamulla lunta alkoi satamaan. Pieni lumipallo saatiin päivällä lumesta muodostettua ja huomasi kyllä, että meidän tyttö on ihan talven kannalla jo ja odottaa lunta todella innokkaasti.
Kaikesta hurjasta lumen määrästä innostaudun jo ihan pikkuisen kaivamaan esille talven ja joulun koristeita ja tekemään pientä inventaariota omista joulukoristeista. Jotain uusia koristeita kerkesin jo tällä viikolla maanantaina Stockmannilta bongaamaan ja muutaman uuden jopa kotiuttamaan, mutta ne odottelevat kasseissa joulukuusta. Eli toisinsanoen ostin jo valmiiksi kuusen koristeita. Päätin ottaa jo marraskuun alun kunniaksi muutaman valkoisen joulukoristeen esille ja asetella ne meidän valkoiseen makuuhuoneeseen. Makuuhuoneesta on hyvä aloittaa koristelu ja jatkaa sitten pikkuhiljaa koristelua kohti eteistä ja suurta olohuone-keittiö-akselia. Odotan jo niin olohuoneen koristelua ja jouluista sisustusta!
Makuuhuoneemme sai nyt näin aluksi osakseen muutaman jouluisen koristeen. Valkoinen nahkarahi sai päälleen H&M:n hopeiset strassityynyt. Sänkyymme asettelin valkoisen, nahkaisen sängynpäädyn päälle valkoisen jouluoksan, joka koostuu glitterisestä, valkoisesta oksasta kauniine helmineen. Ostin oksan viime vuonna Stockmannin joulukokoelmasta ja olen kyllä tykännyt tästä taiteltavasta oksasta osana meidän makuuhuoneen alkavaa joulua. Valkoisen Malm-lipastojen päältä löytyy läpinäkyvä poro ja valkoinen strassein koristeltu joulukukka klipsulla. Kummatkin ostin muistaakseni viime vuonna myös Stockmannin kokoelmista, jos en nyt ihan väärin muista. 

Makuuhuoneestamme puuttuu edelleen kunnon matto, joka on edelleen hakusessa. Haluaisin hankkia makuuhuoneeseen todella pehmeän ja hyväntuntuisen jättimaton, joka ylettyisi sängyn alle ja olisi mahdollisimman iso. Vielä en sopivaa ja tarpeeksi isoa ole onnistunut löytämään, mutta kaikki aikanaan. Maton puuttuminen ei kyllä ole häirinnyt meitä ( minua ja miestäni) kumpaakaan, mutta olisi se kyllä ihana upottaa varpaat heti herättyä pehmoiseen ja lämpimän tuntuiseen vaaleaan mattoon. No ehkä etsivä löytää aikanaan ja heti kun ottaa itseä niskasta kiinni niin ehkä sitä saisi vähän aikaankin. Mutta ensi kerralla aion ottaa meidän eteisen pitkästä aikaa hieman muutoksen alle ja lisätä sinne hiukkasen jouluisia asioita jo tuomaan talvista tunnelmaa.Eli ensi viikolla olisi sitten luvassa eteisen fiiliksiä ja tunnelmia!


9 kommenttia

 1. Aivan ihana <3
  tuisku

  VastaaPoista
 2. Aivan superkaunista! Teidän makuuhuone on kyllä niin kaunis ja tyylikäs.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Syhi! Joskus tekisi mieli tarttua maalipensseliin ja pistää mennen tullen ;)

   Poista
 3. Kaunis makkari <3 ja ihana juttu oli kauniit kodit lehdessä! <3 upeat kuvat ja kaikki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Jenna <3 Itse en ole vielä kerennyt juttua lukea, mutta kiva kuulla että oli hyvä :)

   Poista
 4. Aivan ihana makuuhuone! luonalaura.blogspot.fi

  VastaaPoista
 5. Mielettömän ihana makkari! Kyllä tuolla kelpaa treffailla nukkumattia :)

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.