Moderni joulu ja hippusellinen glamouria!

27. marraskuuta 2014


Heipsis kaikille! Ensivilkaisulla voisi luulla, että tämän viikon postausten teemana on erilaiset kattaukset, jotka sopivat jouluun ja erilaisiin lähestyviin juhliin. Tämä ei kumminkaan ole tarkoituksena, vaan tällä viikolla mennään hyvin jouluisissa tunnelmissa, koska nythän sitä voi jo alkaa täysillä fiilistelemään. Jouluaattoon on alle kuukausi aikaa, mikä tarkoittaa itselleni sitä, että nyt voi vihdoinkin laittaa joulua reilulla kädellä esiin ja alkaa fiilistelemään jouluherkuilla.

Tällä kertaa pääsen fiilistelemään joulua Indiedaysin ja Dronningholmin kampanjassa modernin joulun kannalta ja puolesta! Tässä kampanjassa ja kilpailussa on vastakkain perinteinen luumutiimi (#perinteinenluumu) ja moderni omenatiimi(#moderniomena), jotka leikkimielisesti kilpailevat paremmuudestaan ja suosiosta. Itselleni oli selvä asia hyppää modernin Omenatiimin joukkoon! Kumpaan sinä kuulut? Postauksen lopusta nimittäin löytyy tarkemmat ohjeet tähän Instagram-kilpailuun, johon voit omalla kuvallasi osallistua. Oma jouluni on aika moderni, johon yhdistelen mielelläni hiukkasen glamouria ja kimallusta mukaan.
Itselleni moderni joulu on ollut olemassa jo kauan. Siihen kuuluu modernimpi koristelua, perinteisiä ruokia modernilla twistillä ja uusien perinteiden luomista. Kaiken ei tarvitse mennä niin kun minun lapsuudessa on toimittu, vaan vanhoja juttuja voi hieman muokata oman näköisiksi. Tämä modernimpi ote pätee myös joulutorttuihin. Itse en ole koskaan ollut mikään suuri luumun ystävä ja nuorempana pidinkin joulutortuista mansikkahillon kanssa. Lapsena ajatus mansikkahillosta oli hyvä, mutta nyt olen muutaman viime joulun aikana viehättynyt ajatukseen omenamarmeladin yhdistämisestä joulutorttuihin. Nyt kun meidän pikkuiset tytötkin tuosta vaan kasvavat hurjaa vauhtia, tuntuu modernin omenamarmeladin käyttö tortuissa hyvältä ajatukselta.

Moderni joulu voi pitää sisällään modernin talomme, joka pukeutuu jouluun hieman perinteitä rikkoen valkoisen ja hopeisen koristein. Moderniin jouluuni kuuluu glitteriset porot pöydällä, modernien astioiden käyttö kattauksessa, erilainen joulukuusi glitterisine ja läpinäkyvine koristeineen. Jollekin moderni joulu tuo tullessaan graaffisuutta ja minimalismia. Minulle se tarkoittaa hohdokasta ja hippusellista glamouria! Kromiset koristeet, a ccapella laulantaa tunnettujen joululaulojen rytmeissä ja soinnuissa, uusia makuja ruoissa jne.


Moderni joulu ja hippusellinen glamouria!


Tähän Joulun Tähdet- kisaan osallistut ottamalla kuvan, jossa mielestäsi on hyvin esillä moderni tai perinteinen joulu - kumpi tyyli on sitten enemmän sinunlaisesi! Lataa kuva sen jälkeen suoraan Instagramiin ja merkitse kuva tyyliisi sopivalla hashtagilla: #moderniomena tai puolestaan #perinteinenluumu. Kisan voittaa se joukkue, jonka hashtagia on käytetty enemmän kampanjan aikana. Voittajajoukkueen kesken arvotaan matkalahjakortti mikä on muuten ihan mieletön! Voittaja saa valita kahdesta matkakohteesta: ensimmäinen vaihtoehto on viikon matka Lappiin ja toinen kahden viikon matka Thaimaahan. Palkinnon arvo on yhteensä huikea 3000€. Lisätietoa löydät Dronningholmin Instagramista.


4 kommenttia

 1. Mistä toi ihana pöytäliina on? :)

  VastaaPoista
 2. Oi mää oon aina aatellu että teijän talo ym on "romanttinen" eikä moderni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä meidän talo on kyllä hyvin koristeettomasti rakennettu aika moderni kivitalo. Sisustus hyppii sitten romantiikan ja moderniuden välissä ;)

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.