Olohuone virittäytyy jouluun joulutähdillä

21. marraskuuta 2014En ole koskaan ollut mikään viherkasvi-ihminen ja ainoa kukat mitä meiltä löytyy, on kukat maljakossa aina silloin tällöin. Olen todella huono huolehtimaan kukista ja kasveista ja tietämys niiden osalta on hyvin vähäistä. Tämän takia en ole hankkinut meille mitään viherkasveja, koska ne eivät ole minun juttu ja eivät ne kauaa meillä tulisi säilymäänkään. Kukat maljakoissa on todella kaunis ja piristävä asia ja kukkia on kiva saada ja ostaa silloin tällöin keittiön ruokapöydälle ja makuuhuoneen lipaston päälle. Nyt tulevan joulun kunniaksi päätin kumminkin repäistä ja tehdä jotain mitä en ihan joka joulu tee - nimittäin ostaa joulukukkia!
Meidän kotoa löytyi valmiiksi uusille joulutähdille ruukut, jotka olinkin muutama kuukausi sitten osatnut alennusmyynneistä valmiiksi jouluun. En ollut ottanut niitä aikaisemmin käyttöön, vaan säästelin niitä tarkoituksella juuri joulua varten. Rakastuin näihin Lene Bjerren maljakoihin/ ruukkuihin ihan pysyvästi ja muutama valkoinen voisi löytyä joskus ostoslistalta. Nille kyllä löytyisi jokunen paikka. Tänä vuonna asetin ruukkuihin valkoiset joulutähdet, jotka on ostettu jo lokakuun alussa yhden sisustuslehden joulukuvauksiin. Hyvin siis ovat säilyneet ja olen ne ihmeellä saanut pidettyä elossa näin pitkään.
Vihdoinkin kotimme alkaa saavuttamaan joulun tunnelmaa osakseen! Ensi kerralla meidän kotiin on lisätty jouluvalot sisään ja niistä on luvassa juttua heti ensi viikolla. Joten oikein ihanaa viikonloppua kaikille ihanuuksille!


19 kommenttia

 1. Voi apuva!! aivan ihanalle näyttää teillä, niin upeat ruukut ja joulutähdet <3
  tuisku

  VastaaPoista
 2. Nättiä on! Täytyy sanoa, etten alkuun innostunut valkoisesta kodista, mutta seinien maalaamisen jälkeen kodistanne on tullut jotenkin paljon tyylikkäämpi. Valkoinen ei erotu valkoisesta, joten seinien maalaus on ollut loistopäätös :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ilme muuttui hurjasti kun pisti tummempaa maalia seinään. Itse tykkään muutoksesta paljon! :)

   Poista
 3. Tykkään kodistasi, se on kaunis! Mutta yhtäasiaa olen miettiny mielessäni: miten saat miehesi hyväksynnän kaikille näille? Onhan tyyli hyvin naismainen ja koristeltu? Vastakohtana kuvittelisin itse asuvani miehen sisustamassa vihreässä mancavessa, näin karrikoidusti :D mut hyvältä näyttää näin naisen silmiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo sitä minäki :)minun mies ei ikinä suostuis!eikä siis itsenikään tyylinen,mut teille varmasti sopiva!kerro toki kun kiinnostaa :)

   Poista
  2. Monta kertaa olen jo tähän kommentoinut, että miestäni ei onneksi hirveästi tuo sisustaminen ja sisustus kiinnosta. Ei minuakaan kiinnosta autot, mikä hänelle on taas yksi suuri asia. Elämme hyvässä sovussa näiden asioiden suhteen :)

   Poista
 4. Hyvä juttu! :) omaakaan ei kiinnosta mutta silti en saisi nukkekodissa häntä asumaan :) oikeastaan asiat ri ole edes verrattavissa kun vietetty aika autossa ja kodissa on ihan eri sfääreissä :) mutta hyvä että olette päässeet yhteisymmärrykseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän ei ole koskaan tarvinut asiasta edes keskustella kun on tullut luonnostaan :)

   Poista
 5. =tossun alla :D :D vitsivitsi;)

  VastaaPoista
 6. Heippa! Tykkään blogistasi todella paljon. Tykkäsin,edellisestä kodistanne ja nykyisestä alkuvaiheessa. Nyt tuntuu ainakin kuvista päätellen että joka paikka täynnä liikaa kamaa? Teillä kauniin väriset seinät ja upeita huonekaluja. Vähempi parempi eikä joka tasolla tartte riviera maisonin olla esillä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me tykätään tgästä tyylistä, en ole koskaan ollut minimalismin kannattaja van mielummin vähän enemmän :)

   Poista
 7. Ihmettelen näitä kovia arvosteluja.Monilla on niin että sisustamisesta huolehtii nainen. Samoin ihmettelin anonyymin kommenttia että joka paikka täynnä kamaa; eiköhän tämäkin ole jokaisen oma asia ja se miten paljon riviera maisonia haluaa.Kateelisen panettelua, jätä omaan arvoonsa tällaiset arvostelut. Kaunista niin kaunista ja riviera maisonin tuotteet ovat aivan ihania :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen täysin samaa mieltä kanssasi, mutta sitähän ei viitsi omassa blogissa suoraan sanoa ;) Näitä arvosteluja tulee todella, todella harvoin, joten jätän e täysin omaan arvoonsa.

   Poista
  2. Tämä on julkinen blogi ja kyse oli kertoa oma näkemys.. Ei kateellista! Annoinhan myös positiivista palautetta.. Ikävää, todella ikävää jos pelkästään "ihana koti, sitä tätä" kiinnostaa! Jos leikkiin ryhtyy, leikin kestäkööt.. Vastaisit kritiikkiin rehdillä asenteella etkä noin negatiivisesti..

   Poista
  3. Kaikilla on oikeus mielipiteeseen ja jos 5 henkilöltä pyydetään mielipidettä, on se todennäköisesti jokaisella erilainen. Jos haluat vielä keskustella asiasta, voi minulle laittaa sähköpostia ja palautetta jos siltä tuntuu :)

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.