Pihavalaisimet kuntoon Airamin avulla

4. marraskuuta 2014


Meidän uuden talon pihavalaisimet on ollut hieman hakusessa ja emme ole onnistunut löytämään tarpeeksi yksinkertaisia ja miellyttäviä valaisimia. Mielestäni ulkovalaistus omakotitalossa on todella tärkeä juttu miettiä, koska valojen avulla talo saa pimeän aikaan aivan uuden ilmeen ja ulkoasun. Pihavalaisimet on siis jäänyt mietinnän tasolle siitä asti, kun uuteen taloon muutimme. Nyt syksyn ja tulevan talven myötä tämä aihe alkaa taas palaamaan mieleen ja mikä olisikaan hienompaa, kun löytää meidän näköiset valaisimet pihallemme.

Niinpä minulla kävikin mahtava tuuri, kun pääsin mukaan Indiedaysin ja Airamin kampanjaan. Nyt pääsisin päivittämään meidän pihaa tunnelmalliseksi ja meidän piha alkaisi vihdoinkin näyttää valmiimmalta. Nyt kun kylmät ja pimeät illat alkaa saapumaan jo aikaisemmin, voin laittaa ulkovalot päälle ja ihastella meidän uudistunutta, tunnelmallista pihaa. Airamin valikoimasta löytyy todella kattava valikoimia pihavalaisimia ja itse bongasin heiltä juuri oikeanlaiset Easy Connect- valosarjat meidän uuteen pihaan. Meidän nykyiseltä pihalta ei tällä hetkellä ole yhtään valaisinta. Muutama pihavalo löytyy talomme etusivulta seinään kiinnitettynä, mutta mitään kunnollisia pihalle asetettavia valaisimia meiltä ei löydy. Muutos tulisi siis erittäin tarpeeseen!
Miltä meidän piha näytti ennen muutosta? 

Muutosta toteuttamassa ja valoja asentelemassa... 
Lopputulos ja ero huomattava!

Ja kun vihdoinkin päästiin pimeään tunnelmaan..Easy Connect-sarjan valojen ja johtojen asentaminen oli hyvin helppoa, jopa minullekin! Valosaran voi asentaa suoraan maahan sekä kytkeyttyä pistorasiaan. Pihavalaisimet asetettiin paikoilleen haluttuihin kohtiin, välijohdot ja liittimet kiinni, valot päälle! Olin kutsunut oman isäni auttamaan minua, koska hän on aikoinaan ollut sähkömies. Mutta loppujen lopuksi Airamin valosarja oli niin helppo asentaa, että en tarvinutkaan isäni apua vaan asensin pihavalot ihan itse paikoilleen. Sitä vain aluksi oletti kyseisten valaisimien olevan erittäin hankalia asentaa, mutta väärässä olin. 


Jos kiinnostuit näistä pihavalaisimista, niin kaikkia tässä postauksessa nähtyjä pihavalaisimia jälleenmyydään Airamin tuotteita myyvissä tavarataloissa, rautakaupoissa ja marketeissa ympäri Suomen. Kiitos Indiedays ja Airam tästä kampanjasta!

Nyt teillä lukijoilla on mahdollisuus osallistua Airamin kampanjasivuilla järjestettävään kilpailuun, jossa sinun pitää kertoa mitä haluaisit valaista pihapiirissäsi. Vastaamalla voit voittaa 200€ tuotepaketin. Kilapiluun pääset tästä!


4 kommenttia

 1. Valot tekee kyllä talosta todella upean näköisen pimeän aikaan! (:

  VastaaPoista
 2. Hei tosi kivannäköiset valot. Kivasti erilaiset ja tosiaan tuo talolle ihan erilailla särmää pimeän aikaan. Ja sitähän nyt riittää. Mulla ei muuten ainakaan toiminut tuo tuon valosarjan oma linkki tuolta tekstistä.

  VastaaPoista
 3. Nyt vaikuttaa niin helpolta systeemiltä, että pitää laittaa korvan taakse. Kiitos vinkistä :)

  VastaaPoista
 4. http://marek.tukes.fi/Tuote.aspx?nettijulkaisuId=1901

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.