Stockmannin joulua bloggaajien tilaisuudessa!

19. marraskuuta 2014


Olimme eilen ystäväni kanssa Helsingin keskustan Stockmannilla tietyille bloggaajille järjestetyssä jouluillassa. Jos vielä ei ollut jouluhypetys noussut tarpeeksi, niin tämän reissun jälkeen voisin joka päivä kuunnella joululauluja ja koristella kotiamme valmiiksi jouluun! Niin hauska ja jouluntäyteinen ilta meillä eilen oli. Stockmannin ikkunat oli laitettu kauniiksi ja jouluvalot joka paikassa kruunasivat kyllä tavaratalon ilmettä. 
Tilaisuuden tarkoitus oli rauhassa tutustua tämän vuoden joulun trendeihin ja tarjontaan. Tänä vuonna joulun koristeita on melkein jokaisen sisustajan ja jouluhenkisen maulle valmistettu ja tarjolla. Löytyy kiiltoa, blingiä, vanhanaikaista, perinteistä, värikästä, punaista jne.. Tämän vuoden koristeet oli jaettu kolmeen eri teemaan ja mekin pääsimme muodostamaan oman maun mukaisen jouluisen inspiraatioalueen pöydälle. Ilta alkoi erittäin maukkaan glögin nauttimisella. Itse en ole yhtään glögi-ihminen, mutta tarjoiltu glögi oli todella hyvää pähkinöiden, appelsiinin ja vaniljan maulla maustettuna. Tarjolla oli muita maittavia herkkuja ja ihastuinkin täysin Stockmannilta löytyviin joulupipareihin. Ne oli niin eri makuisia kuin perinteiset joulupiparit ja Stockan edustaja osasikin kertoa näiden piparien olevan niin suosittuja joka vuosi, että ne tulisivat hyvin todennäköisesti loppumaan kesken. Maistettuani pipareita, oli minun pakko kotiuttaa yksi piparipakkaus ja nauttia niitä seuraavana päivänä teen kanssa. Toinen herkku mihin ihastuin pysyvästi, oli luomukeksit joiden valmistuksessa oli käytetty vuohenjuustoa. Nämä suolaiset keksit veivät kielen mennessään ja niitä tulenkin sujauttamaan muutaman tutun joulukorien sekaan.

Löysin myymälän jouluosastolta suosikkipöydän, mistä bongasin muutaman meidän kotoakin löytyvän joulukuusen koristeen ja muutaman uuden koristeen. Nämä valkoiset ja hileillä koristellut joulukuusen koristeet oli kyllä älyttömän kauniita! Itse ostin jo edellisellä viikolla kassillisen kauniita koristeita tulevaan kuuseemme ja muualle kotiimme. Niitä tulen sitten myöhemmin esittelemään kotonamme ja viimeistään silloin, kun oikea kuusi saadaan kotiimme ja saamme sen koristeltua. 


Minun valinnan tämän joulun oman koristelun pohjaksi.


Ihana ilta oli ja oli kiva nähdä kesän jälkeen Kerttuakin!


2 kommenttia

 1. Bongasin blogisi jo jokin aika sitten Kotiblogit lehdestä, ja huomasin meidän olevan saman kylän tyttöjä!☺
  Viimein muistin tulla vierailulle ja jään ehdottomasti lukijaksi ja lisään omiin suosikkeihini, -blogisi on ihana!♡
  Stockmannin joulu on kuulunut minun `perinteisiini` jo 80 luvulta asti, -tänä vuonna en vielä ole päässyt käymään!
  Mukavaa loppuviikkoa toivotellen, Titti (p.s.tervetuloa piipahtamaan minun blogissani)

  VastaaPoista
 2. Kauniit kuvat! :)
  Oli kiva tapahtuma ja oli hauska nähdä sinut "livenä". Vaikutit oikein iloiselta ja mukavalta persoonalta. :)

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.