Teknoksen haasteen lopputulos: Tytön uusi yöpöytä

14. marraskuuta 2014Viime postauksessa kerroinkin jo tämän Teknoksen projektin taustoja ja nyt olisi sitten vuoro esitellä valmista lopputulosta. Jakkara on siis vihdoinkin kuivunut ja on valmis.
Jakkara maalattiin siis aluksi Futura Aqua 3 tartuntapohjamaalilla ja annoin jakkaran sen jälkeen kuivua. Ohjeissa lukee, että maalatun kohteen pitäisi antaa kuivua vähintään 6 tuntia, mutta yön yli kuivuttaminen on myös hyvä päätös, jolloin jakkara on varmasti valmis uuteen väriin. Pohjaväriksi valitsin NCS S 0530-R hempeän vaaleanpunaisen maalin. Aluksi olin ajatellut toteuttaa tämän jakkaran muutamalla värillä, mutta päätin selkeyttää suunnitelmaa ja valita yhden pohjavärin, johon toteuttaisin sitten lopputuloksen. Maalin värin piti matchata suunnitelmiini, jotka olivat alusta asti selvät. Heti kun sain kutsun haasteeseen, tiesin miten sen toteuttaisin ja mihin tulisin loppujen lopuksi jakkaran sijoittamaan.

Kun jakkara oli yhden vaaleanpunaisen maalauskierroksen jälkeen kuivunut yön yli, päätin olevani tyytyväinen jakkaran ulkonäköön ja jätin jakkaran maalaamatta toisen kerran. Siitä nimittäin tuli juuri sen värinen, kun halusin ja olin tyytyväinen lopputulokseen. Pitkän kuivumisajan jälkeen kaivoin varastoistani muutaman sisustustarran esiin ja liimasin keltaiset perhostarrat jakkaran päälle. Tarrat lähtevät ihan helposti irti, joten jos perhosiin kyllästyy tai haluaa sijoittaa jakkaran muihin tarkoituksiin, voi perhoset ottaa irti ja nauttia kokopinkistä jakkarasta. 
Nyt jakkara koristaa vanhemman tyttömme sängyn vieressä ja toimii hänen yöpöytänään. Korkeus on juuri sopiva yöpöydäksi ja voisiko suloisempaa väriä yöpöydälle olla? Kiitänkin siis kovasti Teknosta  tästä haasteesta, jota oli niin ilo toteuttaa. Hirveä maalausinto jäi taas pahasti päälle ja maalia ja tartuntapohjamaalia jäi sen verran jäljelle, että maalausprojekti jatkuu toisen kohteen osalta!


4 kommenttia

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.