Tyttöjen uudet Fredriksonin talvipipot Ratkiriemusta

9. marraskuuta 2014


Mikä olisi parempi tapa aloittaa Isänpäivää, kun puhumalla lapsista? Siellä kun kahvittelette isän kanssa ja olette valmistaneet maittavan aamiaisen isälle ja itselle, onkin hyvä hyppää blogini ääreen ja lukea juttua meidän lasten talvivaatetuksesta. Mutta haluankin toivottaa ihanaa päivää kaikille isille ja isinaluille!! Nauttikaa ihanasta huomiosta täysin rinnoin koko päivän ajan. Toukokuussa on taas meidän naisten vuoro juhlia ;) 
Kylmät ilmat alkavat lähestyä Etelä-Suomea vihdoinkin ja onkin aika päivittää tyttöjemme ulkovaatetusvarastoa. Niinkin pieni asia kun ulkopipot pitää omasta mielestäni olla kivat, mutta lämpimät. Tällä hetkellä kaupoista löytyy ihan ok pipoja, mutta halusin tytöillemme jotkut hauskat ja söpöt ulkopipot, mitkä sidottaisiin lean alta kiinni. Normaalit pipot ilman sidontaa on ykllä tietenkin kauniimpia, mutta nyt käytäntö astuu kirjaimellisesti voimaan ja on todella tärkeä asia päiväkodissakin. Päivän aikana ulkoilemme kolme kertaa ja kun muutaman kuukauden päästä voi olla taas -20 astetta niinkuin viime vuonna, on hyvä olla nyt ajoissa ja hankkia sopivat pipot ennakkoon ennen pakkasia. Minulla kävi mahtava onni, kun pääsin tekemään yhteistyötä Ratkiriemun kanssa. "Lastenvaatteet, imetysvaatteet sekä äitiysvaatteet ja naistenvaaatteet. Molo Kids, Mamalicious, Mini A Ture, Boob Design, Blaa, Maxomorra, Silverjungle, Racoon, Minymo jne." Näistä Ratkiriemun valikoima koostuu. 

Ratkiriemulta bongasin hauskat Fredriksonin talvimyssyt, joista löytyi söpöt tupsut pipojen päästä. Nuoremmalle tytölle valitsin mustavalkoisen Tupsuliini villamyssyn, johon on laitettu kaksi valkoista tupsua päähän. Myssy on valmistettu 100% villasta, joten myssy lämmittää hyvin päätä ja korvia koko talven ajan. Meidän 1-vuotiaalle tytölle otin myssyn koossa 48, jolloin sen pitäisi mennä koko talven meidän pienemmälle tytölle ja myssyn alle mahtuu vielä hyvin kypäräpipokin. Mustavalkoinen yhdistelmä on helppo yhdistää minkä väriseen haalariin tahansa ja ei ole yhtään tylsä vaan aika hauska valinta talvipipoksi.
Vanhempi tyttömme taas halusi pirtsakan pinkin värisen Fredriksonin Ykkönen myssyn, jonka päältä löytyy punertava pompula. 2-vuotiaalle tytöllemme valitsin myssyn koossa 52, jonka myös pitäisi mennä koko talven ajan kypäräpipon kanssa. Tyttömme päänympärys oli tällä viikolla neuvolassa 50,5cm, joten myssy ei ollut liian iso ja heilu pahasti päässä vaan on juuri sopiva tyttömme pään kokoon ja muotoon. Myös tämä Ykkönen-myssy on valmistettu 100% villasta, joten myssy on lämmin ja tarpeeksi paksu talveksi. Myssyssä on vielä mahtavaa se, että siinä on tuplanarun kummallakin puolella myssyä, joten kiinnitys leuan alta on helppoa ja ei haittaa vaikka joku naruista katkeisikin jostain syystä.
Nyt teillä lukijoilla olisi hieno alekoodi tiedossa, nimittäin:

"Saat -20% alennuksen yli 60 € arvoisesta asusteostoksesta (myös ALEtuotteista) keskiviikkoon 12.11.2014 asti. Jos tilauksesta palauttaa ja tilaus jää alle 60 € arvoiseksi, alennuksen menettää. Voit käyttää vain yhtä koodia tilausta kohden. Sisältää siis myös hanskat, kaikki pipot ja kaikki mitä Asusteet kategorian alta löytyy. Myös alehintaiset."

Ja alekoodi on: asusteet-20%

Koodin syöttämällä alennus aktivoituu.

Nyt eikun shoppailemaan! Kiitos Ratkiriemu tästä yhteistyöstä!*Toteutettu yhteistyössä Ratkiriemun kanssa*9 kommenttia

 1. Söpöt ja kauniit pipot (:

  VastaaPoista
 2. Kivat pipot, mutta näyttävät kyllä tytöillä hiukan liian isoilta...

  -Päikkis-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Otin tarkoituksella hieman isommat, jotta alle mahtuu sitten täytettä sään mukaan :)

   Poista
  2. Entä niillä keleillä kun ei tarvi "täytettä"?pitävätkö tytöt isoja lakkeja?ihan sen vuoksi kysyn kun myös pipojen osto edessä..

   Poista
  3. Kyllä meidän tytöillä oli jo päiväkodissa päässä ja hyvin oli päässä pysynyt kun kyselin. Että vaikka on vähän isohkot niin toimivat erittäin hyvin jo nyt :)

   Poista
 3. Kauniit ja söpöt :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos koodista! Nyt tilattu tännekin lämpöiset asusteet talveksi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiva kun löysit jotain! Itsekin bongasin vaikka mitä ihanuuksia! :)

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.