Vaatteet tanssiin ja treenaukseen osa 3.

1. marraskuuta 2014


Moikkamoi!

Tänään on muuten ihan huippupäivä! Vanhempi tyttömme täyttää tänään 2 vuotta, on pyhäpäivä jolloin lapset tulevat karkki ja keppostelemaan ja illan päätteeksi meillä on tiedossa vielä ihanan karmivat Halloween-juhlat! Huippua! Tänään luodaan taas ihania, uusia muistoja ja kamera viuhuu pitkin päivää aika kovaa vauhtia kädessäni ( voiko noin edes sanoa).. Jos en huomenna kerkiä postailemaan tästä päivästä niin toivottavasti viimeistään maanantaina.

Treenivaate-haaste jatkuu kolmososan eli viimeisen postauksen voimalla ja tänään esittelen tanssissa käyttämiäni vaatteita. Harrastan samban tanssimista lohjalaisessa ryhmässä ja sambassa tykkään käyttää ihan perusvaatteita mitkä on kumminkin aika tiukat, jotta liikkeet näkyy hyvin omassa kropassa. Esiintymisissä meillä on tietenkin eri esitysvaatteet ja päähineet päässä, mutta ihan sambatreeneissä käytän tiukahkoja vaatteita. Esiintymisissä minulla on jalassa joko sambaan kuuluvat tolppakengät eli sambakengät tai sitten esitysasuun sopivat balleriinamaiset kengät.Tällä hetkellä aloitamme juuri valmistamaan tammikuisille sambakarnevaaleille asujamme, koska asujen teossa ja suunnittelussa menee todella kauan aikaa ja se vie kyllä paljon työtunteja. Vielä en voi esiintymisasua ja sen suunnitelmia täällä vilautella, koska tiedot on hyvin salaisia siihen asti, kun asut esitellään karnevaaleilla. Onneksi voin kumminkin esitellä treeneissä käyttämiäni vaatteita ja kenkiä.

Sambakengät voivat olla aika hurjan näköiset, jos niitä ei ole aikaisemmin nähnyt. Kengät muistuttavat "Spice Girls" aikaisia kenkiä, jotka olivat 90-luvulla niin in. Kengät on erittäin tukevat jalassa ja niillä ei tarvitse pelkää horjuvansa. Kengät on niin mukavat jalassa, että niitä voisi koko päivän käyttää, uskokaa tai älkää. Kenkiä löytyy myös erilaisia, mutta minulta löytyy nämä perus treeni- ja esiintymiskengät.

Tässä oli minun toteuttama liikuntahaaste. Jos joku haluaa sen toteuttaa niin ottakaa haaste mukaan ja kertokaa minulle niin käyn kurkkimassa teidän treenivaatteita.


7 kommenttia

 1. Iii aaa jeee tulleeko teille kolmas lapsi?oiskohan välillä poika :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kyllä ole kolmatta lasta tulossa. Toivottavasti en ainakaan näytä siltä :D

   Poista
  2. Voi mahoton,anteeks!!!*ekakuvan kuvakulma* vissiin mistä päättelin!

   Poista
  3. Samaa itse asiassa mietin minäkin ihan ekan kuvan nähdessäni, muttei olisi tullut kyllä mieleenkään heti tulla tänne kommenttiboksiin kyselemään asiasta, etenkin, kun seuraavat kuvat osoitivat vain sen, että ekan kuvan asento vain sai vatsan näyttävän pyöristuneen. Näissä "onnentoivotuksissa" kannattaa kyllä olla tarkkana, helposti tulee toista loukanneeksi -etenkin ihmistä, joka on juuri tehnyt suuren työn kropan kiinteytyksen kanssa! Upealta näytät!

   Poista
  4. Joo ei mitään, kuvakulma ja paita tekee pahasti "vauvamasun" näköisen sitten :D Kolmas ei ole suunnitelmissa vaan olemme todella tyytyväisiä kahteen prinsessaan :)

   Poista
 2. Kenenkään mahaa en kommentoi, koska olen itsekin joskus muinoin joutunut aiheettomien raskausonnittelujen uhriksi ;-) Sen sijaan tahdon kommentoida että tämä on kiva haaste! Pitkään harkitsin, mutta lupaan nyt tarttua siihen vaikka se vaatiikin ekstensiivistä valokuvaamista, joka ei ole leipälajini. Perjantaina odotettavissa Vanhan Jäärän treeniasupostaus, ilmoitan kun se on luettavissa :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noniin, nyt ovat meikäläisen treenivaatteet framilla osoitteessa http://hiilihapoilla.blogspot.fi/2014/11/haastava-treenivaatehaaste.html

   Kiitos kivasta haasteesta!! Tehokkaita treenejä! :-)

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.