Vuoden 2014 joululahjatoiveet

10. marraskuuta 2014
Ihana lukijani Maria laittoi minulle viestiä ja toivoi jos voisin taas perinteiden mukaan tehdä postausta tämän vuoden joululahjatoiveistani. Aluksi minulle tuli sellainen fiilis, että joko tälläisiä asioita pitää alkaa miettiä, mutta eihän tässä ole kuin muutama viikko jouluun ja muutama viikko aikaa miettiä, pohtia ja ostaa joululahjoja. Itse en jätä joululahjojen hankkimista koskaan liian myöhäiseksi, vaan hankin ne hyvissä ajoin ettei mitään viimehetken paniikkia pääse syntymään. Tämän takia tykkään myös kertoa omista lahjatoiveista mahdollisimman ajoissa miehelleni tai muille, ketkä nyt jotain haluavat hankkia. Joka vuosi sama juttu: " Mitään en tarvitse, mutta jos jotain pinetä haluat hankkia niin ok". Nyt parin vuoden ajan joululahjatoiveeni on painottunut hyvin lapsiin päin ja olenkin toivonut kaikkia ihanuuksia meidän tytöille, niin sisutukseen kuin joka päiväiseen elämään liittyviä juttuja ( esim. syöttötuoli, polkuauto jne..)

Tällä kertaa sain aika nopeasti muodostettua kivaa joululahjalistaa itselleni. Listasin seuraavaan kollaasiin sellaisia juttuja, mitä itse voisin itselleni tänä vuonna ostaa lahjaksi. Joka vuosi olen ostanut itselleni jonkun joululahjan. Kerran vuodessa annan siis itselleni luvan toteuttaa jonkun pienen unelman. Viime vuonna ostin itselleni poistomyynneistä Foscarinin Caboche-lattiavalaisimen ja se on kyllä ollut yksi parhaimmista itselleni ostamista joululahjoista koskaan. Tänä vuonna minulla ei ole mitään erityisen spesiaali spesiaali-juttua mielessä, vaan enemmän mietin mitä me tarvitsisimme tänne uuteen kotiin ja mitä voisin raksia pois ostoslistaltani. Ostoslista ei ole enää mikään mahdoton, mutta muutaman asian listasin tähän joululahjatoivelistaan ja katsotaan jos joku vaikka toteutuisi..Vuoden 2014 joululahjalistaltani löytyy:

1. Riviera Maison George- tuoli valkoinena
2. Askon Paris-matto 160 x 230cm matto harmaana
3. Riviera Maison Chamberline Hurricane
4. Foscarinin Caboche piccola kattovalaisimet
5. Freddyn WR.UP Low waist skinny 7/8 housut

Tässä minun listani! Katsotaan näkeekö joulupukki toiveeni, hih!


2 kommenttia

  1. http://www.lightinthebox.com/fi/narrow/3131_v3131t1/kattokruunu_v107975t0/kattovalaisimet_c5368

    VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.