Ensimmäiset ale-ostokset!

29. joulukuuta 2014Joulukuun viimeinen viikko käynnistyi ja nyt jos koskaan on aika nauttia siitä täysin rinnoin. Tällä viikolla vaihtuu vuosi ja ensi vuosi tulee tuomaan mukanaan paljon muutoksia. Siksi tämä vuosi on hyvä laittaa pakettiin vuoden viimeisillä ostoksilla. Ennen jouluaattoa alkoi jo hyvät alennusmyynnit, jotka jatkuvat kiihtyvänä näin joulun jälkeenkin. Itselläni oli valmiiksi kirjoitettuna pientä listaa tarpeista, joita meidän kotiin tulisi hankkia, jos jotain hyviä löytöjä alennusmyynneistä bongaisi. Muutaman asian listalta voinkin jo nyt vetää yli, koska onnistuin löytämään sopivia sisustustuotteita kotiimme, joita olin jo hetken kaivannut. 

Ajattelin tehdä näistä ensimmäisistä alebongauksista tälläisen kollaasin, johon poimin parhaimmat alelöytöni, jotka ovat vielä matkalla kotiimme. Onnistuin löytämään paljon vaatteita tytöillemme tulevaksi kevääksi ja kesäksi ( Mini Rodini, Beau Loves, Bobo Choses jne..), mutta niitä voin esitellä erikseen uudessa postauksessa jos kyseinen aihe teitä enemmän kiinnostaa. Tällä kertaa pysytään täysin sisustuksen maailmassa! Sisustuksen osalta ajattelin jo valmiiksi panostaa ensi jouluun (kerrankin ajoissa) ja onnistuin löytämään ensi jouluksi kivoja joulukoristeita ja jouluun liittyviä tarvikkeita. Kotiimme löysin myös jotain ihan konkreettista ja niistä tässä kuvakooste.
1. Joulupakkaus "It´s christmas time" - Riviera Maison
2. Caboche piccola kattovalaisimet - Foscarini
3. Serafina krominen joulukuusi-koriste - Lene Bjerre


Jouluiset jutut bongasin Millan Putiikista hyvästä alesta ja valaisimet Room21:n välipäivien alesta. Joulupakkauksia tilasin muutaman kotiimme, koska niissä olisi todella helppo säilyttää joulukoristeita ilman, että osa koristeita häviää tai menee rikki. Serafina-kuusen olin jo valmiiksi laittanut listalleni sen jälkeen, kun ostin saman kuusen makuuhuoneeseemme XL-koossa. Nyt meille kotiutuu sarjan L-koko. Foscarinin Caboche Piccola kattovalaisimia pienimmässä koossa olin jo monen vuoden ajan kuolannut ja nyt kun ne vihdoinkin ilmestyivät hyvään aleen, niin päätin kotiuttaa niitä kaksi kappaletta meille. Paikka valaisimille on valmiiksi katsottu, mutta siitä sitten myöhemmin lisää.


Aika hyviä ale-ostoksia jo tässä vaiheessa, vai mitä? :)


Kuvat: Riviera Maison, Lene Bjerre ja Room21.


Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.