Eteisen hopeinen joulukranssi ja maanantaifiiliksiä

1. joulukuuta 2014


IMG_6173-001


Oikein, oikein ihanaa maanantaita ja uutta viikkoa murut! Se olisi joulukuu, vihdoinkin!! Jotenkin tämä aamu lähti aivan uudella tavalla ja fiiliksellä liikkeelle ja nyt on kyllä sellainen fiilis, että tästä viikosta tulee ihan huikea! Sanokaa vaan yltiöpositiiviseksi, mutta välillä pitää olla, että viikko pääsee mahtavalla tavalla käyntiin ja on kiva lähteä heti aamusta liikkeelle hyvällä fiiliksellä. Harvoin maanantai kyllä alkaa millään pahoilla fiboilla, vaan uusi viikko - uudet mahdollisuudet! Oma tarkoitus olisi huomenna hyökätä Helsinkiin ja hankkia kaikki läheisten joululahjat valmiiksi. En koskaan jätä lahjoja viimetinkaan, vaan olen yleensä kaukaa viisas ja hoidan homman kotia jo hyvissä ajoin. Kaikista eniten pohdintaa ja mietintää aiheuttaa oma mies. Hänellä on kaikkea ja niin höpsön hauskoja toiveita aina, joten sitä hieman joutuu miettimään mitä ihmettä omalle, rakkaalle miehelle voi hankkia. Jotain pientä, mutta hyvin merkityksellistä. Ei perus sukkia ja kalsareita, hih!

Kun joulu lähestyy, joulukoristeiden määrä kotonamme lisääntyy. Esittelin meidän eteisen jouluista alkufiiliksiä pari viikkoa sitten. Nyt eteinen on saanut osakseen hyvin suuren ja näyttävän joulukoristeen ja Riviera Maisonin kuvakehys saa nyt jouluun asti väistyä paikaltaan uuteen kohteeseen. Nimittäin jouluinen, hopeinen kranssi matkasi kaapista eteisen koukkuun roikkumaan ja toivottamaan vieraat tervetulleiksi. 


IMG_6180-001


Jouluisesta kranssista löytyy vaikka minkälaista erilaista joulukoristetta. Siihen on laitettu joulupalloja, käpyjä, kelloja, joulukuusia, helmiä, helminauhaa ja upeaa hopeista koristenauhaa taakse. Ostin kranssin valmiina, mutta haluaisin valmistaa samanlaisen myös itse. Kranssi on hyvin minun tyylinen ja siksi asetinkin sen eteiseen juuri näyttävyyden takia. Tämä kranssi on erittäin helppo itsekin toteuttaa ja netti on pullollaan ohjeita miten valmistaa kaunis joulukranssi. Ehkä minäkin ensi jouluna tai jopa tämän joulun jälkeen kokeilen valmistaa oman kranssini jonkun muun värisenä. Katsotaan miten asiasta innostun, joten stay tuned! 


IMG_6175-001


Näillä sanoilla haluan toivottaa teille kaikille oikein ihanaa viikkoa! Hymyä päivään!12 kommenttia

 1. Heh, selasin viikonloppuna RM-kirppis ryhmää ja sieltä sain saman idean kranssin toteutukseen. :D <3 Kaunis lopputulos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin kävin äsken kurkkimassa ja oli kyllä kauniita :)

   Poista
  2. Mutta tää se vasta on hieno! <3 Ihanasti oot tuota joulunauhaa (?) käyttäny. Aivan upea, pitää tulla välillä ihastelemaan tätä :D

   Poista
 2. Hei, mistä löytäisin ohjeet tuollaisen tekemiseen? =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa upea. Tein itse juuri parisen viikkoa sitten glitterikranssin, joka oli hieman kevyempi kuin tuo sinun, ulko-oven ikkuna-aukkoon ja lisää tekisi mieli tehdä. Mies vain on sitä mieltä, että noita rinkeleitä on jo tarpeeksi.
   http://kristallikimara.blogspot.fi/2014/11/diy-uber-glitter-kristallikimara-kranssi.html

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Voi kiitos Meiju! On kyllä ihan minun näköinen ja ihanan jouluinen <3

   Poista
 4. Oletko siis itse tehnyt kranssin? Kaunis! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tätä en ole itse valmistanut, mutta ajattelin kokeilla valmistaa oman joulun jälkeen ensi vuodeksi :)

   Poista
 5. Mistä olet kranssin ostanut? Käyn joka päivä kuolamaassa tätä täällä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Cobellosta bongasin. Kahta eri kokoa löytyi, minun isompi :)

   Poista
  2. Hei, jos sulta löytyy vielä toi kranssi nii voisin ostaa sen jos sille ei ole käyttöä��

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.