Hyvää Itsenäisyyspäivää Suomi!

6. joulukuuta 2014


Oikein kaunista ja rauhallista Itsenäisyyspäivää kaikille teille!
Itsenäisyys, isänmaa, Suomi, rauha, hyvä asua! Tätä listaa voisi jatkaa äärettömiin erilaisilla substantiiveilla ja adjektiiveilla, jotka kuvaisivat miten hienoa on asua Suomessa. Oikeastaan joka päivä sitä tulee mietittyä ja pohdittua, kuinka itsellä onkaan aikoinaan käynyt tuuri syntyä juuri Suomeen. Tätä pohdintaa tapahtuu yleensä uutisten aikaan, koska melkein joka päivä uutisista saa lukea kitä kauheampia tapahtumia ympäri maailmaa. Kyllä meilläkin täällä sattuu ja tapahtuu, mutta jotenkin se aina vaan palauttaa mieleen oman onnekkuuden ja tyytyväisyyden tätä maata kohtaan. On asioita mitä parantaisin ja kehittäisin meidän yhteiskunnassa ja maassa, mutta loppujen lopuksi asiat ovat kyllä yllättävän hyvin ja kiitollinen siitä saa olla.
Meillä on Itsenäisyyspäivänä tapana valmistaa jotain todella erityistä ruokaa meille vanhemmille ja heti aamusta ottaa kaiken irti tästä hienosta päivästä. Minusta tämä päivä on hyvä syy skoolata heti aamusta salin jälkeen tälle päivälle ja onnekkuudelle. Kaikki eivät tietenkään ajattele näin kun itse ajattelen, mutta minä voin sanoa olevani ylpeä siitä, että saan asua Suomessa. Suomi ja suomalaisuus on sellainen arvo, mitä haluan omillekin lapsille painottaa sitten tulevaisuudessa. Nyt he ovat vielä hieman liian pieniä ymmärtämään näin syviä pohdintoja, mutta ovat tyttömmekin päässeet osallistumaan jo torstaina tähän juhlapäivään, koska heillä oli ihan oma Itsenäisyyspäivän juhlavastaanotto päiväkodissa, hih! Katsotaan ilmoittaako kumpikaan meidän tytöistä joskus haaveammatikseen presidentin työn. Minun haaveisiin se ei kuulunut. Minä halusin isona poliisiksi!
Katoin meidän makuuhuoneeseen pikkuisen herkkutarjottimen/-korin valmiiksi tälle aamulle, jotta pääsisimme suoraan herättyämme muistelemaan omia lapsuuden muistoja itsenäisyydestä ja kertomaan miksi on hienoa asua Suomessa. Meidän tämän päivän ohjelma on hyvin kevyt ja nautinnollinen. Minulla aamusali, jonka jälkeen vietämme ihanaa perheaikaa ulkoillessa ja päivällä sukulaisten kanssa kahvitellessa. Iltaa odotan jo innolla, kun pääsemme nauttimaan mahtavasta illallisesta, hyvästä juomasta ja perinteisistä Linnan juhlista. Upea päivä siis tiedossa, nauttikaamme ehdottomasti tästä päivästä!


Löytyykö täältä muita ketä aikoo seurata Linnan juhlia nenä telkkarissa kiinni ja ihastella kaikkia upeita juhlaluomuksia? :) Minä ainakin!P.S. Muistakaa osallistua blogini Coolstuff-arvontaan, joka päättyy huomenna 12.00!

2 kommenttia

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.