"Joulupuu on rakennettu"

21. joulukuuta 2014

Vihdoinkin on koittanut kauan odotettu hetki! Nimittäin ihka ensimmäinen aito joulukuusemme on tuotu sisään ja koristeltu koko perheen kera. Nämä hetket on niitä juttuja mitä on ihana muistella sitten vuosien päästä. Tämä joulu on ensimmäinen joulu jolloin me kaikki neljä olemme paikalla koristelemassa ihka ekan aidon kuusen. Joka vuosi olemme turvautuneet valkoiseen tekokuuseen, mutta nyt näin uuden aidon kuusen omistajana voi todeta, että aito kuusi on ihan ehdoton! Vähän jännittää miten tyttömme kuusesta kiinnostuvat. Silloin kun kokosin valkoisen joulukuusen jouluisen lehden kuvauksiin, huomasin kuusen saavan olla hyvin rauhassa pieniltä sormilta. Nyt kun uusi aito kuusi koristaa olohuonettamme, tarvii pitää hieman silmällä tyttöjemme puuhailuja.


Kuusen tuoma tuoksu on kyllä huumaava ja tuo ihan erilaisen joulun tunnun kotiimme. Tulee mieleen omat lapsuuden joulut, jolloin pääsin koristamaan kuusen ihan itse ja koristeet löytyivätkin sitten kuusen alaoksilta kokonaan, koska ylemmäs ei ylettynyt. Tällä kertaa minä ja mieheni hieman autoimme koristeluvaiheessa, jotta koristeita saatiin myös ylimmille oksille. Ihana hetki, joka tuli ikuistettua loppuiäksi monella otoksella muistoihimme <3

13 kommenttia

 1. Voi miten kaunis <3
  -tuisku

  VastaaPoista
 2. Ihana kuusi! kyllä oikea kuusi on sitten paras. Meillä on tosin tekokuusi, mutta ei se vaan voita tuota oikeaa. Muistan kun lapsena sai sen koristella ja se oli täynnä mitä kirjavampia koristeita :D ihania muistoja <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikea kuusi on kyllä ihan huippu! Meillä lapsena alaosa kuusesta oli ja hyvin värikkäästi koristeltu! ;)

   Poista
 3. Toivottavasti ei kovin varistele neulasia kun tuo talja mattona :)sievää on mut kaipaisin edes hiukkasen punaista..uutena vuotena menis mut jouluna ei mun mielestä..tosin punastakin ihan vähän vaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taljasta on tosi hyvin lähtenyt neulaset ihan ulkona puistattamalla irti eikä väriä ole lähtenyt :) Punainen on kaunis joulun väri, mutta meidän joulun tunnistaa modernimmasta valkoisesta ja hopean väristä :) Vaaleanpunaista ja vispipuuron väriä löytyy joulukukista ;)

   Poista
 4. Niin kaunista, tyylikästä ja modernia! Oikein kiva idea tuo valkoinen talja kuusen juurella, kuin pehmeä ja hohtava lumikinos. Kuten itsekin totesit, niin juuri valkoinen ja hopea ovat teidän värinne. Olen ihastellut ihanaa blogiasi jo jonkin aikaa ja saanut itsellenikin siitä monta kivaa vinkkiä.
  Ps. Edelliselle kommentoijalle: jätä ihmeessä pois nuo pikkuilkeät piikittelyt, sillä jokainenhan sisustaa kotiaan juuri omien mieltymystensä mukaisesti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Rita kauniista sanoista! Kiva, että jotain vinkkejä on blogistani löytynyt. Valkoinen ja hopea on meidän värit, en voisi kuvitella käyttäväni esim. punaista ja vihreää, mutta voihan niihin joskus innostua. Nyt mennään valkoisella ja kimalteilla <3

   Poista
  2. Eihän edellisessä ollut mitään ilkeää..oma mielipiteensä ainoastaan!Herneitä taas vejetty :D

   Poista
 5. Olen hoksannut kun joku ilmaisee massasta eriävän mielipiteensä blogissa kuin blogissa, niin kommentoija heti leimataan mm. kateelliseksi tai muuten vaan tyhmäksi joka rienaa ihania bloggaajia. Mielestäni kun kotinsa laittaa julkisesti esille ei voi olettaakaan että kaikkia koti miellyttää samallatavalla kuin omaa silmää ja kritiikkiäkin on osattava ottaa vastaan arvostaen, eikä leimata ilkeäksi kateellisten kommentoinniksi. Makuja kun on monia. Edellä oleva ri mielestäni edes millääntavalla ilkeä ollut, päinvastoin kehui kuusta kauniiksi mutta ehdotti punaista vähän joukkoon. Jos tuosta saa ilkeämielisen kommentin niin katsoisin itseenipäin ja miettisin miksi ajattelen negatiivisesti ja olenko itse katkera jostain kun pitää pahinta aina ajatella?

  T. Lukija joka on myös antaa kritiikkiä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse en kokenut tuota kommenttia lkeäksi ja mielestäni jokainen saa tykkää mistä tykkää :) Eli itse en tuosta ainakaan mitenkään loukkaantunut :D

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.