Makuuhuoneen jouluasetelma ja oma joulukuusi

17. joulukuuta 2014Makuuhuoneemme on päässyt ja vihdoinkin nauttimaan omasta valkoisesta joulusta ja uudehkosta joulukuusesta. Valkoisen lipaston päälle oli kiva lisätä jotain jouluista ja kaivoin joulukätköistämme esille Lene Bjerren kromisen kuusen. Kuusi on söpö miniversio oikeasta kuusesta modernilla twistillä. Värimaailmaltaan se menee hyvin meidän makuuhuoneen valko-hopeaan ilmeeseen. Tätä joulukuusta löytyy kahta eri kokoa ja tämä meidän kuusi on isompi versio. Kuusen nimi on Lene Bjerre Serafina Christmas Tree. 

Toinen jouluinen koriste makuuhuoneen tasolla on viime vuonna ostamani valkoinen joulukukka, joita löytyy myös tänä vuonna meidän joulukuusesta, mutta siitä sitten enemmän ensi kerralla! Tänään nimittäin koittaa se hetki, kun ilalla aito joulukuusemme pääsee sisään ja huomenna koittaa hetki koristella kuusi yhdessä koko perheen kera. Siitä tulee varmasti ikimuistoista ja katsotaan kauanko kuusi saa olla omissa oloissaan ennen kun lapsemme siitä kiinnostuvat jos kiinnostuvat. Tämä Lenen kuusi on saanut olla ihan rauhassa makuuhuoneen lipaston päällä, hih!

Tasan viikko enää jouluaattoon!6 kommenttia

 1. Kaunista!! Tykkään kans Lene Bjerren tuotteista :) Mukavaa joulunodotusta sinulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos oikein paljon ja oikein ihanaa joulun odotusta sinnekin suunnalle <3

   Poista
 2. Tuo Lene Bjerren kuusi on ihana, vuosi sitten ihastelin(kuolasin) sitä netistä, voi että tuo kukkakin on upea, voitko jo kertoa mistä sen olet hommannut, maltan tuskin odottaa kuvia kuusestasi, olisi ihana olla kärpäsenä katossa katsomassa kun pienet tonttutytöt ovat työntouhussa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ijana Tuire <3 Kukka on Stockmannin valikoimasta. Tonttutytöt on kyllä niin innoissaan auttamassa, että kuusen koristelu sujuu kyllä sutjakkaasti. Kaikki koristeet kuusen alaoksille ;)

   Poista
 3. Teidän makkari on kuin talvinen satumaa!

  VastaaPoista
 4. Nuo Lene Bjerren atkuuset on kyllä ihan mahtavan kauniita! Meille kotiutui alkuviikosta pienempi versio :) 'Rautalangassa' olevat paristokäyttöiset Ledit omaani kiepautin ja se kruunasikin kuusi-ihanuuden.

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.