Meidän koti joulun sisustuslehdissä!

19. joulukuuta 2014


Äh, täällä ollaan juuri erittäin kiusallisessa tilanteessa, nimittäin tänään minulla on edessä raskauden jälkeiset sokeritestit. Sairastin raskauden aikana diabeteksen ja joudun toisen raskauden aikana mittailemaan monta kertaa päivässä sokereitani ja tarkkailemaan syömisiä todella tarkkaan. Kaupungimme käytäntö on, että sokerirasitustehdään uudelleen vuoden päästä synnytyksestä ja tänään se on sitten minulla edessä puolen tunnin päästä. Voi että miten inhoan tätä testiä, mutta pakko se on suorittaa. On kumminkin ihan hyvä tietää omien sokerien arvot, koska suvusta löytyy diabetesta. Mutta enköhän selviydy testistä. 3 tunnin päästä se on ohi, niin pitää ajatella!
Olen unohtanut täysin kertoa täällä meidän kodin uudesta näkyvyydestä. Meidän vanha koti on aikaisemmin esiintynyt Kauniit Kodit- lehdessä ja yhdellä kuvalla Avotakassa. Suuri unelmani oli aina ollut se, että uusi kotimme pääsisi joskus lehtikuvauksiin ja vielä hienompaa olisi, jos lehden numero olisi joulunumero. Jouluihmisenä sitä olisi kiva päästä laittamaan joulua väliaikaisesti esille jo syys-lokakuussa ja samalla pohtia tämän vuoden tulevaa koristelua. Yksi unelma pääsi taas toteutumaan, kun minuun otettiin yhteyttä Kauniit Kodit- lehdestä ja he halusivat tehdä lehtijutun myös uudesta kodistamme. Onnesta soikeana lupauduin juttuun ja kysyin samalla minkä kuukauden lehteen lehtijuttu tulisi tulemaan. Vastaus oli loka- tai marraskuun lehti. Hyvin todennäköisesti artikkeli kerkeisi vasta marraskuun numeroon. Siitä se ajatus sitten lähti! Ihan pikkuisen uskalsin muutaman jouluisen koristeen laittaa esille.
Kotimme esiintyi tänä vuonna myös toisessa kauniissa sisustuslehdessä, nimittäin Kotiblogit- lehdessä. Tämä lehti on kyllä hienon idean lehti, koska Parhaat Kotiblogit- lehteen on poimittu kymmenistä kotimaisista asumisen ja kodin blogeista parhaat palat. Myös minun blogini ja meidän kotimme pääsi lehden uusimpaan numeroon itse kirjoitetulla tekstillä. Tähän lehteen pääsin enemmän panostamaan joulun osalta, koska lehden teema oli 12 x kodin joulu. Muovinen valkoinen kuusi tuli kaivettua viimeistä kertaa esille ja joulun koristeita tuli kaivettua valmiiksi esille ja paikoilleen. Olisin halunut juttuun mukaan oikean kuusen, mutta tehtävä ei ollut niin helppo syyskuussa, joten tyydyin valkoiseen muoviseen. Meidän kodin jutusta tuli kyllä tosi kiva ja tyytyväinen + kiitollinen saa olla!
Ihanat lehdet ja ihanat jutut!


4 kommenttia

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.