Myydään Henri Lloyd Hailey Stripe Dress!

12. joulukuuta 2014

Paljon on tullut kyselyä aikoinaan ostamastani Henri Lloydin Hailey- mekosta. Ostin sen aikoinaan Raaseporista ja olen ollut hyvin tyytyväinen mekkoon. Siitähän tuli viime kesänä oikein hitti ja oli melkein joka paikasta loppu. Valitettavasti täytyy todeta, että minun ja tämän mekon yhteinen matka on nyt tullut päätökseen, koska mekko on jäänyt itselleni liian isoksi. En kerennyt sitä kuin muutaman kerran käyttämään ja mekko on kuin uudenveroinen, mutta valitettavasti se jäi nyt painon pudottua liian isoksi minulle. Ajattelin tulla tänne hihkasemaan, että ajattelin laittaa mekon huuto.nettiin myyntiin ja moni on mekon perään kysellyt, niin nytten se tällä viikolla sitten myyntiin menee. Oma mekkoni on siis kokoa S. Ajattelin laittaa muutaman muunkin merkkituotteen huuto.nettiin myyntiin, joten käykää vilkaisemassa huutonetin puolelle jos joku kiinnostaa. Minun kohteisiin pääset tästä!

Joulun jälkeen laitan myyntiin hieman sisustusjuttuja, nyt myynnissä vaatteita ja yksi Jukka Rintalan taulu. Mutta vaatteita lisäilen vielä tänään lisää.


Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.